Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 19 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Underliner is dé make-uptrend die onze Instagram-feed compleet overneemt

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij houden er wel van om te experimenteren op het gebied van make-up. Zo proberen we regelmatig de nieuwste make-uptrends uit en daar is nu een nieuwe bijgekomen. Op dit moment neemt de make-uptrend ‘underliner’ onze Instagram-feed namelijk compleet over en wij snappen wel waarom.

Het transformeert je ogen!

Make-uptrends

Op zoek naar een nieuwe trend op het gebied van make-up of beauty? Dan hoef je niet ver te zoeken. Niet alleen onze website staat namelijk vol met de nieuwste trends, want ook social media wordt ermee overspoeld. Zo waren gebruikers een hele tijd compleet obsessed met de trend barbiecore en ook de make-uptrend sleepy eyes leek flink in de smaak te vallen.

Maar gelukkig is er altijd nog plek voor een nieuwe trend en die is gekomen. Je kan namelijk ontzettend veel met make-up en vooral op het gebied van je ogen zijn de opties eindeloos. Zo zijn er al duizend verschillende manieren waarop je eyeliner kan aanbrengen en op dit moment plaatsen mensen op social media deze niet bovenop, maar onder hun oog aan.

Volgens jouw sterrenbeeld past dit parfum het beste bij je

Underliner

Ja, je hoort het goed. De vertrouwde plaats van eyeliner is veranderd van bovenop ons oogleden naar onder onze ogen. Underliner neemt social media op dit moment namelijk compleet over en wij moeten eerlijk toegeven dat wij het er geweldig vinden uitzien. En ook bij deze make-uptrend zijn de opties natuurlijk eindeloos.

Net als normale eyeliner geeft ook deze make-uptrend je ogen een hele intense look. Perfect dus om uit te proberen als je binnenkort een feestje hebt. Maar ook overdag kan deze trend ervoor zorgen dat je look helemaal wordt afgemaakt. Wij zetten onze favoriete varianten voor je op een rij. Celebrities zijn namelijk ook al helemaal weg van deze nieuwe trend.

Make-upartist Patrick Ta laat in deze video zien waarom je poeder onder je liquid beautyproducten wil gebruiken