Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 22 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze Ex On The Beach-sterren zitten momenteel wél in een relatie

De trouwe Ex On The Beach kijkers weten maar al te goed dat dit programma de nodige drama met zich meebrengt. Stuk voor stuk komen er nieuwe exen het strand opgelopen en wordt het in de villa steeds drukker. Dit zorgt voor heel wat jaloerse exen bij elkaar en een kleine kans dat verliefde stelletjes samen de villa verlaten. Wat wij dan ook niet hadden verwacht is dat twee van deze relaties nogsteeds standhouden en dat er een hoop nieuwe liefdes zijn ontstaan.

Ex On The Beach relaties

Aan het einde van seizoen acht van Ex On The Beach: Double Dutch zagen we hoe Lakeisha en Taier het erg gezellig hadden op hen date. De meiden lieten destijds weten dat ze elkaar beter wilde leren kennen en dat is goed gelukt! Even later kondigde het stel via Instgram hun relatie aan en goed nieuws: want deze twee tortelduifjes zijn nog steeds bij elkaar.


Wat we niet zagen aankomen was dat Jamy en Dante na hun break-up weer bij elkaar zouden komen. Toch houdt het stel het nu al een lange tijd met elkaar uit, want kort na hun deelname aan Ex On The Beach: Double Dutch seizoen zes kwamen zij weer samen. Sindsdien zijn zij niet meer van elkaars zijde geweken. Het stel heeft zelfs al een kindje, genaamd Jailey-Rose!

Nieuwe liefdes

Andere oud-deelnemers hebben de liefde ook weer helemaal weten te vinden. Zo zagen we op valentijnsdag heel wat interessante Instagramstories voorbijkomen. Zowel van de reality vriendinnen Romée en Ayleen zagen wij het een en ander voorbij komen. Al houden zij het wel nog erg mysterieus en deelden zij geen namen of herkenbare foto’s van hun nieuwe vlam. Ook Stevie is gespot met een nieuwe lover. Op TikTok plaatste zij vorige week een filmpje waarop een man kort in beeld kwam. Volgens juicekanalen zou het gaan om McJonna.

@stevieburnss

#fy #fyp #toxic

♬ toxic sped up – xxtristanxo

Daarnaast is Lena een veel besproken deelneemster uit Ex On The Beach en ook zij lijkt haar nieuwe liefde gevonden te hebben. Tijdens haar deelname aan Echte Meisjes In De Jungle is zij namelijk voor de geluidsman, Leandro, gevallen (letterlijk, you know?!). Lie Meurs was eveneens een deelneemster die door veel andere vrouwen werd gezien als concurrentie. Ook zij is weer aan het daten geslagen en met niemand minder dan Lars Veldwijk, de ex-vriend van Monica Geuze. Je raadt het nooit maar ook Dennis Roos en Oliva Talar schijnen nog steeds een knipperlichtrelatie te hebben.

Voor sommige realitysterren is het nog niet gelukt om een nieuwe liefde te vinden. Voor Harrie de dekhengst, bad boy Brody of de man met de ketting, ook wel bekend als Elias gaat de zoektocht naar de liefde daarom nog even door.

Gaan we deze oude bekende terugzien in het nieuwe seizoen van Ex On The Beach?