Emma Toussain
Emma Toussain Reality 12 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Gaan we deze oude bekende terugzien in het nieuwe seizoen van Ex On The Beach?

Volgens geruchten gaan de opnames van het nieuwe seizoen van Ex On The Beach bijna beginnen.. volgende week vliegen alle singles en exen naar een warme bestemming om daar elkaar het leven zuur te maken. Roddelaccount @reality.fbi maakt alvast één deelnemer bekend.

Ex On The Beach

Nederlandse en Vlaamse singles reizen naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Relaxen is er niet bij; ze krijgen onverwachts bezoek van hun exen. Of nou ja, laat dat onverwacht maar weg. In seizoen 1 was de verrassing nog te verkopen, maar nu weten ze het inmiddels wel. Toch?!

Het vorige seizoen was een heftige. Met types zoals Lesley, Dusty, Odim en Jørney was het geen enkel moment rustig en was er altijd wel drama. We zijn benieuwd of het nieuwe seizoen nóg intenser gaat worden.

Eerste deelnemer bekend

Juiceaccount @reality.fbi maakte onlangs de eerste single bekend: het gaat om Jeroen Noens, de ex van ‘Terror Twin’ Esmee Ipema. Jeroen en Esmee waren vorig jaar nog samen maar Esmee heeft de relatie uiteindelijkv verbroken omdat zij nog niet klaar was voor een vaste relatie. Dit zou kunnen betekenen dat we Esmee ook terug gaan zien in het nieuwe seizoen van EOTB! Ze is tenslotte een ex.. en ja die komen op wonderbaarlijke manier de zee uit gewandeld. Tweelingzus Sharon is afgelopen jaar bevallen van haar eerste kindje dus die hoeven we uiteraard niet terug te verwachten.

Ex on the beach
Bron: @reality.fbi

Wij zijn benieuwd! We moeten nog wel even geduld hebben, want het nieuwe seizoen wordt waarschijnlijk ergens in mei uitgezonden.

Heftig! Deze Ex On The Beach: Double Dutch-deelnemer is naar huis gestuurd- en wij zagen het niet aankomen