Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 24 mrt 2021
Leestijd: 1 minuut

Goed nieuws: Expeditie Robinson 2021 gaat dit jaar wél door!

We hebben een jaartje moeten missen, maar dit jaar zullen we weer volop kunnen genieten van Expeditie Robinson. Het nieuws werd vandaag bekendgemaakt op het Instagram-account van Videoland.Wij kunnen niet wachten op alweer de 21ste editie van het survivalprogramma.

Expeditie Robinson 2021

We weten allemaal dat de coronacrisis een hoop van ons heeft afgenomen afgelopen jaar: de horeca, geen festivalzomer én geen Expeditie Robinson. Dat laatste gaat ons niet weer gebeuren, want dit jaar gaat het survivalprogramma ‘gewoon’ door!

Althans, het programma wordt dit jaar niet opgenomen in het Gota Resort op de Filipijnen, maar op een nog te ontdekken plek in Europa.

Een jaar gemist

Vorig jaar bleef lange tijd onduidelijk of het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson wel te zien zou zijn. Hoewel de spellen destijds al klaar stonden in en om het Gota Resort, werd het seizoen uiteindelijk afgeblazen vanwege de coronacrisis.

Gelukkig is er dit jaar niet veel meer wat de makers tegenhoudt. In een filmpje op Instagram vertellen presentatoren Nicolette en Kaj dat we in het najaar van een nieuw seizoen kunnen gaan genieten. De opnames moeten nog starten, maar de reis staat al gepland. We weten verder nog niet veel over het nieuwe seizoen: zullen er weer BN’ers meedoen? Of onbekende Nederlanders?

Presentatieklus

Het vertrouwde presentatieduo Kaj en Nicolette zullen ook dit jaar weer Expeditie Robinson presenteren. Dat is dan ook gelijk de reden waarom er voor het nieuwe seizoen van Temptation Island een vervanger moest worden gezocht.

De Belgische Annelien Coorevits en onze ‘eigen’ Rick Brandsteder presenteerden de Nederlands-Belgische Temptation Island voor lange tijd, maar stoppen ermee. Dít zijn de twee nieuwe gezichten.