Demi Rutten
Demi Rutten Life 30 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Yes! Vanaf deze datum kunnen we weer kijken naar Expeditie Robinson- en is dit de eerste kandidaat?

Het heeft even geduurd (thanks ‘rona), en de opnames waren dit keer een stukje dichterbij huis dan normaal, maar eindelijk komt Expeditie Robinson terug! En ja, dat is al veel sneller dan je denkt. We praten je bij.

Wij hebben zoveel zin in het nieuwe seizoen, jij ook?!

Op deze datum is Expeditie Robinson te zien

Een van onze favoriete programma’s is toch wel Expeditie Robinson. Kijk jij ook elke keer weer uit naar het nieuwe seizoen? Dan hebben we goed nieuws voor je. De releasedatum is dit keer namelijk veel dichterbij dan je denkt.

RTL4

Vanaf zondag 29 augustus is het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson te zien op RTL4. Ja, dat is al over 2 maanden! Het laatste seizoen was begin 2020 te zien op Videoland, en de opnames daarvoor waren gedaan voordat de pandemie uitbrak. Dit was ook de eerste versie met onbekende Nederlanders.

Opnames

Door corona waren de opnames van Expeditie Robinson dit keer wat dichter bij huis, namelijk in Kroatië. Normaal gesproken zijn de opnames, as we all know, op de Filipijnen, maar dit kon nu natuurlijk niet in verband met alle maatregelen.

De presentatie wordt gedaan door Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels. Dit is ook meteen de reden dat Kaj het aanstaande seizoen van Temptation Island niet mee presenteert, omdat de opnames van beide programma’s elkaar overlappen.

Eerste deelnemers

Er wordt natuurlijk volop gespeculeerd over wie de deelnemers zijn van dit nieuwe seizoen. De eerste deelnemer zou zelfs al per ongeluk bekendgemaakt zijn. Het zou gaan om radio dj Wietze de Jager.

Dit verklapte radio sidekick Niels van Baarlen per ongeluk bij het radio programma van Veronica Inside. Hij benoemde ook dat Wietze en wat uitgemergeld uitziet, en een andere radio-collega benoemde dat Wietze een tijdje offline was van Social Media. Zou dit dan echt de eerste kandidaat zijn?

Ga jij kijken naar het nieuwe seizoen?

Lees ook: Oh wauw: Love Island-Sebastiana onderging een bilvergroting- en zo ziet het eruit