Demi Rutten
Demi Rutten Life 29 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Oh wauw: Love Island-Sebastiana onderging een bilvergroting- en zo ziet het eruit

Dat onze favoriete reality sterren niet vies zijn van een operatie hier en een spuitje daar, dat wisten we natuurlijk al. Zo heeft ook Sebastiana (Love Island) weer aan zichzelf laten sleutelen. Ze heeft namelijk haar billen laten vergroten. En het resultaat is spraakmakend.

Bilvergroting: yeay of nee?

Sebastiana van Love Island onderging bilvergroting

In hun seizoen van Love Island leken Sebastiana en Martin het perfecte koppel, maar enkele maanden later gingen ze met knallende ruzie uit elkaar. De pittige Vlaamse is sindsdien een echte influencer met bijna 90 duizend volgers op Instagram.

Sebastiana is dan ook niet vies van plastische chirurgie, en heeft afgelopen week een bilvergroting ondergaan. Hiervoor ging ze naar het walhalla van celebrity operaties, namelijk Istanbul. De operatie onderging ze bij Trio Clinics.

Flinke bilpartij

Op een foto op Instagram zien we dat de billen van Sebastiana flink onder handen zijn genomen. Zelf zegt ze over de operatie: ‘Ik huil bijna elke keer dat ik langs de spiegel loop, ik kan het gewoon niet geloven. Eindelijk heb ik mijn droomlichaam en ik wil graag Trio Clinics en New Body Travel bedanken.’

Vliegreis

De vliegreis terug is minder prettig voor de Love Island-ster. Ze kan namelijk niet zitten op haar nieuwe billen door de operatie. Ze brengt daarom haar vlucht door op haar knieën zittend op 3 stoelen. Niet heel comfortabel, lijkt ons. En dan duurt de vlucht ook nog eens 3 uur…

De nieuwe billen van Sebastiana zie je hieronder.

Bron: Love Reality
Bron: Love Reality

Wat vind jij van de operatie van Sebastiana?

Meer juice