Emma Toussain
Emma Toussain Reality 15 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Fabiola uit Temptation Island en Lisa uit Ex On The Beach zijn binnenkort te zien in déze documentaire

Veel van onze Nederlandse ‘realitysterren’ hebben na hun deelname aan een tv-programma de smaak te pakken. Het liefst doen ze nóg een seizoen mee (hoi Niels en Rosanna), of zijn ze te zien in een andere serie of documentaire. Zo gaan we Fabiola Volkers en Lisa Sace binnenkort terugzien in een nieuwe documentaire op Videoland.

‘Please Hate Me’

De documentaire is vanaf 29 december te zien op Videoland en krijgt de naam ‘Please Hate Me’. We leven in een wereld waarin sommige mensen zo graag in de spotlight staan, dat ook negatieve aandacht beter is dan geen aandacht.

Op RTL is te lezen: ‘Fabiola Volkers, Bella Arino, Jay Zwarts en Lisa Sace nemen ons mee in hun wereld van online fame en haat. Waar de één nog meer wil groeien, probeert de ander eraan te ontsnappen. Ook komen een aantal andere online bekendheden aan het woord over dit fenomeen. De documentaire is een intiem portret van de eerste digitale generatie hatewatch celebrities die online haat gebruiken om te groeien, eraan te verdienen en hun eigenwaarde eraan te ontlenen’.

Meer dan welkom: 6 tips om lekker te slapen nu het zo warm is

Reality

We kennen Fabiola uit Hollands Next Top Model en Temptation Island VIPS. Tijdens Temptation Island ging ze achter Niels aan en dit zorgde voor grote ophef, vooral omdat Niels voor een tweede keer meedeed samen met vriendin Rosanna. Haar fling met Niels hield geen stand en na haar deelname aan Temptation deelde Fabiola vaak controversiële foto’s en video’s op haar Instagram. Ook ontstond kwam ze in het nieuws omdat ze al haar volgers gekocht zou hebben. Lisa kennen we van haar avonturen uit Ex On The Beach én haar niet-bestaande angst voor confrontatie.

RTL: ‘Waarom vinden we het fijn als het slecht met iemand gaat? Roddel en achterklap zijn van alle tijden, maar met social media er is een platform ontstaan om haat aan te wakkeren en zelfs aan te moedigen’. Door deze documentaire hoopt RTL een beter inzicht te geven in deze nieuwe online ‘trend’.

Ben jij ook zo benieuwd naar de beweegredenen van deze mensen?

WAT: Delphine en Bert van Temptation Island probeerden zwanger te worden?