Audrey Garot
Audrey Garot Reality 5 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Wat goéééd! familie Meiland viert dit jaar kerst op een cruiseschip en wij kunnen meegenieten

Het is onderhand een traditie geworden dat familie Meiland standaard met kerst te zien is op de buis met een heuse kerstspecial. Ook dit jaar zal dit gelukkig het geval zijn, maar dit keer wordt het wel héél bijzonder. Dit komt doordat de familie Meiland dit jaar de kerstdagen op een cruiseschip doorbrengen, wat goeeed! Dit geweldige nieuws maakte Shownieuws bekend.

En tijdens deze kerstspecial gaan wij natuurlijk wijnen! (wijnen! wijnen!)

Familie Meiland viert dit jaar kerst op een cruiseschip

Het kerstgevoel zal waarschijnlijk dit jaar iets minder zijn dan de andere jaren door de mediteraanse insteek, maar de kerstspecial wordt sowieso nét zo leuk (of nog leuker zelfs). De familie Meiland viert kerst dit jaar namelijk op een cruiseschip op de Middellandse Zee. En dat is weer totáál wat anders dan dat we van de familie gewend zijn. Onderweg maken ze een stop in Barcelona om kerstinkopen te doen en beleven ze nog véél meer op het cruiseschip.

Traditie

Zoals we al zeiden, is de kerstspecial van de familie Meiland ondertussen een traditie geworden en wat kijken we er elk jaar weer naar uit. Deze traditie begon in 2020, toen de familie naar het Zweedse deel van Lapland ging om daar kerst te vieren. Ze probeerden natuurlijk om het Noorderlicht te spotten (wat nog niet zo makkelijk was) én deden ze een husky-sledetocht. Vorig jaar vertrokken ze samen met hun vrienden en familie om voor de allerlaatste keer kerst te vieren in het Chateau Marillaux.

Omdat het elk jaar een enorm succes was, konden ze dit jaar natuurlijk niet achterblijven met een kerstspecial. En er staat dus ook weer iets anders op de planning, namelijk kerst vieren op een cruiseschip. Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd wat de familie Meiland dit keer weer allemaal gaat meemaken.

Kerst met de Familie Meiland is op 24 december 2022 om 20:00 uur te zien bij SBS6.

Zijn Koen en Shanna uit Matched by Mom nog steeds samen?