Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 5 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG! Teen Wolf: The Movie komt binnenkort uit en dit is de officiële trailer

De serie Teen Wolf is één van onze Netflix faves. En voor de echte fans onder ons hebben we goed nieuws, want binnenkort komt er een film van de goedbekeken serie! En nog beter, Teen Wolf: The Movie is gewoon met de originele cast, wat betekent dat we dus weer kunnen genieten van Scott McCall en zijn ‘pack’. Zin in!

Toch moeten we wel een paar belangrijke karakters missen in de film..

Teen Wolf: The Movie komt binnenkort uit

Het is natuurlijk al een tijdje geleden dat het laatste seizoen van de serie Teen Wolf uitkwam. Het is dus logisch dat je al het één en ander vergeten bent over de serie, daarom doen we even een klein recapje. Komt ‘ie: in het stadje Beacon Hills gebeuren de gekste dingen, maar het is aan Scott McCall en zijn ‘pack’ om ervoor te zorgen dat niemand gewond raakt. En dat gaat hun aardig goed af. Aan het einde van de serie zagen we dat iedereen afscheid van elkaar (en het stadje) nam om ieder hun eigen weg op te gaan. That’s the end.

Dit is dé officiële trailer

Gelukkig besloten de makers dat dit niet het einde kon zijn van de serie, aangezien ze binnenkort dus met een film komen. Yayyy! Maar waar gaat Teen Wolf: The Movie dan over?! Er is een angstaanjagend kwaad in Beacon Hills opgedoken en er is er maar één die hier wat aan kan doen: Scott McCall. Hij roept hiervoor zijn ‘pack’ bij elkaar om terug te vechten tegen deze machtige en dodelijke vijand. En (bijna) iedereen komt terug én we krijgen te maken met nieuwe karakters. Zo zien we Lydia Martin, Malia Tate, Liam Dunbar, Mason Hewitt, Derek en Peter Hale terug en nog veel meer. Zelfs Allison Argent doet mee aan de film, terwijl ze eigenlijk in het derde seizoen is doodgegaan. Whuuut?!

We hoeven niet lang meer te wachten, want Teen Wolf: The Movie komt uit op 26 januari 2023. Dat is al bijna! Wij kijken er nu al enorm naar uit. Ben jij ook benieuwd geworden naar de film? Check dan de trailer hieronder.

Dylan O’Brien

Zoals je misschien al is opgevallen, zal niet iedereen meedoen aan Teen Wolf: The Movie. Zo zal Dylan O’Brien a.k.a Stiles Stilinski niet meedoen, tot teleurstelling van de fans. Ook de karakters Kira Yukimura en Theo Raeken zullen we helaas niet zien in de film.. Maar we blijven hoop houden! Misschien zien we ze toch nog stiekem terug, aangezien producent Jeff Davis een tijdje terug heeft verteld dat iedereen in de film te zien zou zijn. Spannend!

Yes! Netflix maakt eindelijk de releasedatum van het tweede seizoen van Ginny & Georgia bekend