Audrey Garot
Audrey Garot Reality 2 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Zijn Koen en Shanna uit Matched by Mom nog steeds samen?

Deze week was de laatste aflevering van Matched by Mom te zien op Videoland. Hierin zagen we dat Koen, Lorenzo én Melvin hun laatste kettinkje mochten weggeven aan een dame waar zij de beste klik mee hadden. Koen koos natuurlijk voor Shanna, Lorenzo gaf zijn ketting aan Petra en Melvin ging tóch voor Kiki. Aan het einde van de aflevering kregen we helaas te zien dat alleen Koen en Shanna nog aan het daten waren en de andere koppels het dus niet hebben gered.. Maar hoe gaat het nu tussen hen?

Op Instagram vertellen ze of ze elkaar nog steeds zien of dat hun relatie ook alweer over is.

Zijn Koen en Shanna nog steeds samen?

We zagen al vrij snel dat Koen en Shanna een goede klik hadden en dit kwam natuurlijk mede dankzij door moeder Roel. Zij had ervoor gezorgd dat de twee samen op date gingen en dat heeft bijzonder goed uitgepakt. En nu dus nog steeds, want Shanna vertelt op haar Instagram dat ze het nog altijd ‘gezellig’ heeft met Koen. Cuteee!

Ze deelt nog wat lieve kiekjes van hun samen met daarbij de volgende tekst: “Wat was dit een bijzondere manier om elkaar te leren kennen. Het overtreffen van deze dates wordt een opgave, maar nu het weer kan en mag, staat niks ons meer in de weg!” Shanna is ook dol op Roel, de moeder van Koen. “Happily ever after!”

Het is écht Matched by Mom

Ook Koen kan natuurlijk niet achterblijven. Zo schrijft hij hetvolgende op Instagram: “Wat een avontuur! Ik heb echt volop genoten en heb vrienden voor het leven gemaakt. Wat was dit een bijzondere manier om elkaar te leren kennen. Ik had dit avontuur met niemand anders willen meemaken. Gelukkig zit ons avontuur er nog niet op, want ik heb het nog steeds superleuk met jou!” Ook zijn moeder wilt hij nog even in het zonnetje zetten: “Je hebt de juiste match gevonden.” Awhhh! Gelukkig zijn Koen en Shanna dus nog wél bij elkaar en zijn ze nog lekker aan het daten samen.

Wie verovert het hart van Prince Charming Diego? Dit zijn de 12 knappe kandidaten