Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 4 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Oeps.. Fans spotten nóg een opvallende fout in jubileumaflevering Harry Potter

Eerder zagen fans tijdens de Harry Potter reünie al dat er een jeugdfoto van actrice Emma Roberts was gebruikt in plaats van de échte Hermelien: Emma Watson. Maar fans hebben hierna nog een foutje gevonden in de jubileumaflevering. In de special zijn de tweelingbroers ‘Fred en George’ door elkaar gehaald.

Oliver Phelps, die George Weasley speelt, reageert op de fout.

George en Fred Weasley door elkaar gehaald tijdens Harry Potter special

Sinds 1 januari is de Harry Potter reünie te zien op HBO Max. Fans zijn ontzettend blij om hun favoriete acteurs allemaal bij elkaar te zien. Maar naast dat het een mooie, emotionele special was, hebben fans ook een paar fouten gespot. Ja, een meerdere.

Naast de fans hebben acteurs Oliver en James ook zelf de fout ook gespot. Oliver Phelps, die George Weasley speelde, postte op Instagram een foto uit de special waarop hij samen met zijn broer te zien is. Daarnaast zien we daarop ook de fout, de namen staan namelijk verkeerd om. “Ik denk dat iemand na al onze streken heeft besloten wraak te nemen,” grapte de acteur. Tijdens de opnames van Harry Potter hebben ze de crew weleens op het verkeerde been gezet door te zeggen alsof hij zijn broer was.

Emma Watson of Emma Roberts?

Eerder zagen fans al een foutje in de Harry Potter special. Er was namelijk een mix-up tussen Emma Roberts en Emma Watson. Tijdens de reünie komen er allemaal jeugdfoto’s van de cast voorbij. Maar de jeugdfoto van Emma bleek niet van haar te zijn, maar van naamgenoot Emma Roberts.

Makers reageren op de fouten

De makers van de Harry Potter special hebben laten weten dat ze de fouten gaan herstellen. “Goed gespot Harry Potter-fans! U bracht een bewerkingsfout van een verkeerd gelabelde foto onder onze aandacht. Nieuwe versie binnenkort beschikbaar.” vertelden de producers in een statement.

Helaas is de Harry Potter special nog niet beschikbaar in Nederland. Wel is de special te bekijken via een VPN-verbinding. Dit jaar komt HBO Max naar Nederland, dus je moet nog eventjes geduld hebbem

Awkward! Harry Potter-fans raken niet uitgepraat over deze Emma Watson mix-up