Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 12 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Aanrader: de feel-good Netflix-film ‘Wedding Season’ wil je vandaag nog kijken

Netflix staat vol met heerlijke films en series, maar er is altijd plek voor een goede toevoeging. Het lijkt erop dat tegenwoordig vooral de Netflix-originals in de smaak vallen bij kijkers en wij hebben geweldig nieuws. 4 augustus verscheen namelijk de Netflix-original ‘Wedding Season’ op het platform en die wil je vandaag nog gaan kijken.

feel-good film van deze maand!

‘Wedding Season’

Onder druk van hun ouders, om geschikte echtgenoten te vinden, doen Asha (Pallavi Sharda) en Ravi (Suraj Sharma) alsof ze daten. Tijdens een opgezette date door de ouders van Asha komen de twee erachter dat ze eigenlijk helemaal niet bij elkaar passen. Asha is namelijk ontzettend druk met haar nieuwe baan, terwijl Ravi net zijn baan heeft opgezegd en de hele dag niks doet. Toch besluiten ze, na veel overleg, om samen verder te gaan en te doen alsof ze aan het daten zijn.

Het bruiloft-seizoen is namelijk begonnen en daar moet je natuurlijk aanwezig zijn met een geschikte date. maar door deze talloze uitnodigingen, dansen en jurken komen Asha en Ravi er langzaam achter dat ze misschien toch meer gemeen hebben dan ze eerst dachten. Dit terwijl ze erachter proberen te komen wie ze zijn en wie hun ouders willen dat ze zijn.

Reacties

Onder kijkers lijkt de Neflix-film ‘Wedding Season’ ook al erg in de smaak te vallen. Zo gaan kijkers massaal naar Twitter om te vertellen wat ze van deze nieuwe feel-good film vinden. Zo schrijft een kijker: “Ik heb de film Wedding Season op Netflix gekeken. Het was een leuke luchtige film. Met plezier gekeken. #weddingseason”

Andere kijkers schrijven: “Als je op zoek bent naar een romantische film op Netflix die geen reclame van anderhalf uur is voor het leger, kijk dan eens naar het trouwseizoen. het is een schattige romcom met zoveel liefde erin” en “kijken naar ‘Wedding Season’ op Netflix en het is zo goed als je op zoek bent naar een romcom, ga het kijken 🤭🤭🤭.”

Netflix bevestigt Virgin River seizoen 4 én seizoen 5