Emma Toussain
Emma Toussain Sterrenbeelden 12 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze sterrenbeelden eten het liefst de hele dag snacks

Een zak chips, koekjes, snoep, borrelhapjes.. allemaal heel erg lekker. Niet zo #healthy – maar live a little, toch? Het leven wordt snel leuker met goed eten erbij. Ook hoeven snacks niet altijd ongezond te zijn. Zo zijn crackers met hummus of een komkommertje ook erg lekker. Helemaal op deze warme dagen. Ben jij een echte snacker? Dat zou zo maar eens aan je sterrenbeeld kunnen liggen.

Deze sterrenbeelden zijn echte snackers

Jij voelt je niet compleet zonder een snack in je hand. Ook eet je snel zónder dat je echt trek hebt. Herkenbaar? Dan zou je zomaar eens een serial snacker kunnen zijn. Dit kan ook aan je sterrenbeeld liggen, want niet iedereen is zo’n fan van dit kleine hapje tussen de grote maaltijden door.

Vissen

Vissen zijn emotionele wezens en dit kan zich dan ook uiten in.. emotie-eten. Mocht jij dit sterrenbeeld hebben dan herken je dit vast: als je verdrietig bent pak je vaak een zak chips. Of als je blij bent of iets te vieren hebt pak je ook uit met eten. Jij snackt graag en laat je gemoedstoestand de snack bepalen. Vaak kan je dan ook niet meer helemaal helder denken. Heb je nou al 2 repen op? of 3? Geen idee meer. Help!

Stier

De Stier is graag goed voorbereid en is dan ook een echte fijnproever. Een Stier snackt graag, maar test ook graag hapjes uit in verschillende restaurants. Heb je een restaurant gevonden dat jij echt helemaal het einde vindt? Nice – want stieren zijn nogal loyaal. Vaste klant erbij!

Weegschaal

Een Weegschaal is een figuur apart: ze hebben geen vast ritme als het op eten aankomt. Ze kunnen zo maar een broodje kip eten tijdens ‘t ontbijt en een pancake tijdens het avondeten. Gewoon waar ze zin in hebben.. ook slaan ze vaak een maaltijd over en proppen dan later extra veel eten naar binnen. Gezond is anders, maar hè, we zijn allemaal volwassenen.

Déze sterrenbeelden zou je vooral niet moeten daten volgens de sterren