Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 9 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Heel anders! Zó zag Feline van Love Island er vroeger uit

Dit seizoen van Love Island loopt alweer bijna op zijn einde. Over een paar dagen is de finale al. Voor diegene die Love Island elke avond via Videoland volgen is Feline geen onbekende. Feline is een bomshell die in de negende aflevering de villa mocht betreden. Ze staat bekend om haar prachtige korte haar, maar dit was niet altijd zo.

Na een beetje scrollen op de Gram, zagen we namelijk dat Feline ook een tijd lang haar had. Zo anders!

Feline uit Love Island

Helemaal onderaan de feed van Feline haar Instagram-account vinden we een paar foto’s van de tijd voordat ze haar haar afknipte. Wij vinden dat deze prachtige vrouw beide haarstijlen rockt. Oordeel zelf:

Life of Fell

Feline vertelde in het tv-programma ook over haar diabetes type één. Ze maakt er geen geheim van en wil de wereld graag meer leren over hoe je met deze ziekte omgaat en wat het inhoudt. In haar vrije tijd maakt de bombshell dan ook vlogs op haar kanaal ‘Life of Fell’ over haar leven met diabetes. Daarnaast heeft ze ook een eigen website waarop ze haar visie en mening deelt.

Haar Love Island avontuur

Feline is haar avontuur in Love Island (alweer) 30 afleveringen geleden begonnen. Toen had ze vooral interesse in Remco en de inmiddels afgevallen Filip. Daarna kwam ze terecht bij Giuliano, iets wat ze helemaal niet verwachtte. Maar waarmee ze een sterk koppel vormde, beide Islanders voelden een sterke klik. Toch nam Feline de kans om Koen beter te leren kennen terwijl Giuliano naar Casa Amor was. Inmiddels weten we dat Feline en Giuliano de weg naar elkaar teruggevonden hebben en ze zullen hopelijk samen in de finale te zien zijn.

Dit is nog wel heel spannend, op het moment zit dit koppel namelijk bij de twee minst geliefde teams in Love Island – samen met Mathëus en Jaimy.

Meer Love Island? Juice! Er is actie onder de lakens geweest in de Love Island-villa