Redactie
Redactie Confession 22 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Fia (21): Mijn beste vriendin heeft zich ingeschreven op OnlyFans, moet ik me zorgen maken?’

Verhalen die je liever niet aan de grote klok wil hangen óf aan je eigen vriendinnen wil vertellen, terwijl het wel de hoogste tijd is om je hart te luchten. Say no more. In ‘Confession’ lees je iedere week verhalen en gebeurtenissen die soms herkenbaar zijn, en soms ook niet. Maar een ding hebben wij allemaal gemeen: ieder van ons heeft wel eens iets meegemaakt of gedacht wat je liever niet openlijk uit. Omdat je denkt dat je de enige bent.

Deze week vertelt Fia (21) over haar beste vriendin.

Online content verkopen

“Mijn beste vriendin is pas afgestudeerd en weet nog niet zo heel goed wat ze met haar leven wil doen. Eigenlijk vond ze haar studie maar niks dus die heeft ze, heel knap vind ik, wel afgemaakt om maar een diploma te hebben. Omdat ze het dus even niet zo goed weet is ze een account begonnen op OnlyFans zodat ze toch makkelijk geld kan binnenharken. Toen ze me dat vertelde dacht ik eerst dat het een grap was, omdat we wel vaker grappen maken over dat soort dingen. Maar toen liet ze me haar account zien en dat ze ook al een aantal fans had. Ze verkoopt foto’s van zichzelf in lingerie en ze gaat nog niet helemaal naakt, maar dat ze dat doet vind ik toch wel lastig. Ik weet dat het niet mijn keuze is, maar ik ben zo bang dat ze haar eigen toekomst verpest.”

Bijzondere verzoekjes

“Dat ze nu nog niet helemaal naakt gaat, betekent natuurlijk niet dat ze dat nooit zal doen. Ze krijgt af en toe al gekke verzoekjes binnen waar ze dan heel hard om moet lachen, maar stel die mensen betalen haar flink geld om dat soort dingen te doen.. tjsa, zeg dan maar eens nee. Ze heeft in twee maanden tijd nu al 3000 euro verdiend met nog maar een aantal fans, hoe gaat dat als ze echt populair wordt? Ik ben ook een beetje bang om mijn vriendin kwijt te raken of dat ze heel erg gaat veranderen. Hoe ga ik hier het beste mee om? Dat moet ik nog uit zien te vogelen.”

Zijn Monica Geuze en Sylvia Geersen vriendinnen geworden door De Bachelorette?!