Emma Toussain
Emma Toussain Reality 19 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Toe aan een nieuwe liefde? First dates is op zoek naar nieuwe deelnemers

Het is 2023.. nieuw jaar nieuwe kansen? Als jij als vrijgezel het jaar bent gestart kunnen we ons voorstellen dat jij misschien wel weer toe bent aan een nieuwe liefde. Zo ja, dan hebben we heel leuk nieuws. Want het programma First Dates zoekt nieuwe deelnemers!

Aanmelden voor First Dates

Wil jij op date, óp tv? Dat kan, want het programma First Dates zoekt nieuwe deelnemers! Durf jij het aan om die awkward eerste date voor het oog van heel Nederland te hebben? Op het Instagram-kanaal van BNNVARA wordt er een oproepje gedaan: “Juist. Niet geschoten is altijd mis.
Dus waar wacht je nog op? Geef jezelf (of een ander) op via de link in bio en misschien zien we je snel in ons First Dates-restaurant. ❤️”

Enthousiast? Dat snappen we wel. Wij zitten in elk geval op de eerste rij. Meedoen aan First Dates? Hier kan je je aanmelden. De oproep luidt als volgt: “Ben jij single en op zoek naar echte liefde? In het First Dates restaurant is iedereen welkom van jong tot oud. Geef je dan op, of iemand anders: een buurman, buurvrouw, vriend of vriendin. Wij zoeken voor jou de match voor een onvergetelijke ontmoeting tijdens een heerlijk diner. Wie weet ontmoet jij de liefde van je leven…”

Kijkers van Married at First Sight gaan los over het handrem-incident van Martijn en Nicole