Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 16 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Er is dus een TikTok-account over de first world problems van Jade Anna

Het beroep ‘influencer’ blijft voor veel mensen toch ongrijpbaar. Helemaal omdat er verschillende teams lijken te zijn: influencers die hun eigen leven best zwaar vinden en influencers die vinden dat ze eigenlijk niks hoeven te doen en nooit mogen zeuren over het werk inclusief goed salaris. Jade Anna lijkt de laatste tijd steeds vaker in die eerste categorie te vallen en daar is nu zelfs een TikTok-account van gemaakt.

Waar is Jade Anna vandaag moe van?

Het account, @waarisjadevandaagmoevan, gaat over de first world problems van YouTuber en influencer Jade Anna. In haar video’s heeft ze het regelmatig over dat ze zo moe is, dat ze baalt van dingen of dat ze ergens geen zin in heeft. Dat valt bij veel van haar volgers niet helemaal lekker, omdat Jade influencer is en dus geen ‘normale’ kantoorbaan heeft of de hele dag op haar benen staat in bijvoorbeeld het ziekenhuis of de horeca.

In onderstaande clip is te zien hoe Jade een afspraak bij de kapper heeft gemaakt maar daar eigenlijk altijd moe van wordt.

@waarisjadevandaagmoevan

😔🙏🏼🩷 #waarisjadevandaagmoevan #jadeanna #jadeannavanvliet #voorjou #voorjoupagina #foryou #kennethtaylor

♬ Dance You Outta My Head – Cat Janice

Ook moet er natuurlijk een festival gepakt worden:

@waarisjadevandaagmoevan

🩷 #waarisjadevandaagmoevan #jadeanna #jadeannavanvliet #voorjou #voorjoupagina

♬ origineel geluid – Waar is Jade vandaag moe van?

En ook is er spijt van een toetje..

@waarisjadevandaagmoevan

Je komt er wel weer bovenop Jade! 🥰 #jadeanna #jadeannavanvliet #voorjou #foryou #voorjoupagina #kennethtaylor #parati #powervrouw

♬ origineel geluid – Waar is Jade vandaag moe van?

Tjsa, zo gaat het nog wel even door. Dit zijn natuurlijk momenten uit langere video’s, dus helemaal eerlijk is het niet.

Nieuwe liefde

Waar Jade hopelijk niet moe van wordt: haar nieuwe liefde. Er gingen eind vorig jaar wat geruchten rond op juicechannels dat het om een voetballer zou gaan, die nieuwe vlam van haar. Ze is meerdere malen bij voetbalwedstrijden gespot en niet zo zeer omdat ze groot voetbalfan is, maar omdat daar iemand rondloopt die wel heel interessant is. Kenneth Taylor! Ze zijn inmiddels ook al Instagram-official, maar toch hebben veel fans wel zorgen. Het was eergister namelijk Valentijnsdag en Jade heeft niks gepost over Kenneth. Misschien omdat ze het rustig aan doen? Of niet zo veel willen posten op Instagram? Time will tell.

Deze drie sterrenbeelden houden het meest van slapen