Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 22 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Houdt Gaby Blaaser dochter weg bij haar baby daddy door affaire?

Trouble in family paradise voor Gaby Blaaser en ex-vriend Robin, zo blijkt. De twee hebben vorig jaar zomer een kindje gekregen, maar daarna liep de relatie stuk. Yvonne Coldeweijer krijgt door van spionnen dat het niet zo goed gaat met het co-ouderschap. Gaby zou het volgens geruchten niet goed vinden dat de baby mee gaat naar het huis van Robin, het huis waar zij nog samen hebben gewoond.

Zou dat te maken hebben met zijn affaire?

Wat is er aan de hand met Gaby en haar ex?

De ex van Gaby en tevens vader van hun kindje heeft het zwaar te verduren, aldus Yvonne Coldeweijer. Dat schijnt hij in zijn eigen omgeving te verkondigen en natuurlijk weet dat z’n weg te vinden naar de roddelqueen van Nederland. Robin zegt dat hij en Gaby goed uit elkaar zijn gegaan, maar zodra Gaby verhuisd was verbood zij hem om hun dochtertje te zien.

Ze woonden samen in Maastricht, maar nu moet hij ieder weekend naar Amsterdam reizen om zijn kind te zien. En dat betekent niet dat hij alle quality time krijgt die hij wil, hij moet het dan doen met spelen in de woonkamer onder toeziend ook van Gaby en haar ouders.

Life Of Yvonne Gaby Blaaser
@lifeofyvonne

Hij mag zijn dochter niet meenemen naar huis omdat dat ‘stressvol zou zijn’ voor hun dochter. Hij zit hier mee en zelfs als Gaby in het buitenland is mag zijn dochter niet langskomen. Toch kan hij er niet zoveel mee, omdat hij zelf ook druk is. Yvonne gokt dat het uitlekken van zijn affaire (oeps) misschien wel iets te maken kan hebben met haar passief agressieve houding.

Life of Yvonne Gaby Blaaser
@lifeofyvonne

Zwanger tijdens EMIDJ

Tijdens het programma Echte Meisjes In De Jungle (vorig jaar) moest Gaby het programma verlaten om medische redenen. “Er is iets aan de hand en dat heb ik overlegd met de arts,” liet ze weten aan haar teamgenoten. Wat dat precies is vertelt ze niet in het programma, maar later bleek dat ze zwanger was.

Rianne Meijer laat zien: biet is de perfecte blush