Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 19 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Gaby Blaaser is bevallen van haar eerste kindje en heeft al een lieve foto gedeeld op Instagram

Het is tijd voor beschuit met muisjes! Gaby Blaaser en haar vriend Robin zijn ouders geworden. Gaby is bevallen van een dochtertje en deelt het heugelijke nieuws op Instagram.

Gaby Blaaser zwanger

Naast dat Gaby Blaaser model, presentatrice en actrice is, kunnen we haar ook kennen van De Bachelorette en Echte Meisjes In De Jungle. Zij en haar vriend Robin zijn sinds juni vorig jaar samen en sindsdien helemaal in love. Gaby kwam er een klein jaartje later (op een opmerkelijke manier) achter dat ze zwanger was. Voor haar deelname aan Echte Meisjes In De Jungle kwam ze er tijdens een medische check namelijk achter dat ze in verwachting was. Zo zagen we in het programma ook hoe Gaby het programma vanwege ‘medische redenen’ moest verlaten. Hoewel het niet om een geplande zwangerschap ging, waren de tortelduifjes dolgelukkig met het nieuws. Zo deelde ze in december een video op Instagram waarin we lieve beelden van Gaby en haar boyfriend en beelden van de echo konden zien. ”Het beste ongelukje dat ons ooit is overkomen”, schreef Blaaser erbij.

Bevallen

Tijdens de gender reveal party in februari deelden Gaby en haar lover Robin het geslacht van de kleine spruit al. Dat de twee ouders van een meisje zijn geworden, was dus geen verrassing meer. Maar nu weten we dan ook eindelijk de naam van hun eerste kindje. Afgelopen zondag deelde ze een foto op Instagram waarop haar vriend en de voetjes van kindje te zien zijn. Ook de naam van de kleine maakt ze gelijk bekend. ”Isabella 13.06.2023”, is er in de caption te lezen.

Felicitaties

Onder de foto van de pasgeboren spruit stromen de felicitaties binnen. ”Ahw gefeliciteerd”, schrijft Echte Meisjes In De Jungle-vriendin Fabiola. Ook Videoland feliciteert Gaby en Robin met hun eerste kindje. Natuurlijk zijn ook wij hartstikke blij voor de lovebirds en stiekem hopen we dat we snel het koppie van de kleine meid te zien krijgen.

Vriendinnen Jessie Jazz Vuijk en Rianne Meijer delen bijzonder verhaal over zwangerschap