Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 13 feb 2023
Leestijd: 1 minuut

Gaby Blaaser onthult geslacht van baby tijdens gender reveal party

Kom maar op met de beschuit met muisjes en alle leuke babykleertjes! Gaby Blaaser heeft afgelopen zondag in een filmpje via Instagram aangekoningd in verwachting te zijn van een meisje.

Het beste ongeluk dat ons ooit is overkomen

Ongeveer twee maanden geleden kondigden Gaby Blaaser en haar vriend Robin aan in verwachtig te zijn. Dit was dan ook de reden dat de influencer en actrice het programma Echte Meisejs In De Jungle vroegtijdig moest verlaten. Het koppel schreef bij een post op Instagram: “The best accident that ever happened to us.” Hoewel ze spraken van een ongelukje, waren ze meer dan blij met de verwachting van een kindje. Wat wij echter nog niet wisten was het geslacht van de bébé.

Aha! Dit is waarom Gaby Blaaser haar zwangerschap een ‘ongeluk’ noemde

De gender reveal- party

Eerder deelde Gaby Blaaser al een trotse foto op Instagram mét zwangerschapsbuik. Dit weekend postte zij ook een video met beelden van de onthulling van het geslacht. Gaby en Robin hadden het groots aangepakt en de reveal vond plaats in het College Hotel. De ruimte was prachtig aangekleed met ballonnen, confetti, taart, alles erop en eraan. Op het moment van de onthulling werd er roze confetti de lucht in geknald. Dit wijst natuurlijk op de komst van een meisje.

De naam van de baby en de datum wanneer Gaby precies is uitgerekend is nog niet bekend.