Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 23 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Dít is waarom Gaby Blaaser Echte Meisjes In De Jungle moest verlaten

Gaby Blaaser is in verwachting, dat nieuws deelde ze een tijdje geleden via Instagram. Het was niet helemaal gepland, maar zij en haar vriend zijn over the moon. Vol trots deelt ze het nieuws: “The best accident that ever happened to us ❤️.” Toch deed de blondine in oktober mee aan het nieuwe seizoen van Echte Meisjes In De Jungle, waar ze het programma moest verlaten om medische redenen. Nou.. da’s nu wel duidelijk waarom.

Gaby is zwanger

Gaby zat in het rode kamp, de Si Deng Babes. Een positief kamp vol met strijders en na een lastig begin van het avontuur zijn ze nu op een soort winning-streak. Annebel is teamcaptain, maar geeft de opdracht over aan Gaby. Toch is dat niet van lange duur, want Gaby moet het programma verlaten om medische redenen. “Er is iets aan de hand en dat heb ik overlegd met de arts,” laat ze weten aan haar teamgenoten. Wat dat precies is vertelt ze niet in het programma, maar het is nu wel duidelijk het om een zwangerschap gaat. En ja, da’s niet echt de ideale plek om je eerste weken door te brengen.

Wie is de vader?

Gaby Blaaser en haar vriend Robin zijn nog niet zo heel lang samen. Het stel werd een aantal maanden geleden voor het eerst samen gespot en in augustus 2022 maakte Robin de relatie insta-official.

Wil je zien: de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Echte Meisjes In De Jungle