Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 23 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Cute! Hier gaan Marvin en Ferdi uit Prince Charming trouwen

Liefde vinden in een realityprogramma onmogelijk? Nee hoor, dat kan best. Kijk maar daan Marvin en Ferdi uit het programma Prince Charming. De twee heren uit seizoen 1 hebben elkaar helemaal gevonden en ze gaan zelfs trouwen. Nu is dat al een tijdje bekend en wij kunnen niet wachten tot we alle prachtige trouwfoto’s mogen aanschouwen. Toch delen ze nu al een klein voorproefje, want ze hebben hun droomlocatie gevonden.

Hier gaan Marvin en Ferdi trouwen

En ja, als je de foto’s van het landgoed ziet snap je waarom ze dit gekozen hebben. Het stulpje ligt nét onder Maastricht en heet Landgoed Kasteel de Hoogenweerth. Klinkt heel fancy en dat is het ook. Het stel trouwt op 21 juni dus nog een klein half jaartje voordat ze het jawoord geven.

Ferdi kan dan ook niet wachten.. dat wordt duidelijk als je de tekst bij de foto leest. “De locatie waar wij deze zomer ons ja-woord gaan geven😍Vandaag het proefdiner! Is het al 21 juni?!🙌🏻”

Het huwelijksaanzoek

In de eerste aflevering van het tweede seizoen van Prince Charming, eind november 2021, zag je hoe Ferdi zijn Marvin toesprak. “Afgelopen jaar, Prince Charming seizoen 1 was voor ons allebei een heel vet waanzinnig avontuur. Meedoen aan een liefdesprogramma in de hoop de ware liefde te vinden is heel tof maar tegelijkertijd natuurlijk zenuwslopend, vooral de finale. Daarin zei je tegen mij nee. En daarmee werd ik jouw nummer 2. Maar gelukkig hebben we elkaar bij thuiskomst in Nederland heel snel weer gevonden. En ik weet zeker dat wij inmiddels wel echt elkaars nummer 1 zijn. Ik word heel blij van jou. Ik vind je leuk, ik vind je lief en je maakt mij echt een heel gelukkig mens,” zo luidde zijn speech. En we weten allemaal wat daarna kwam.. het huwelijksaanzoek! Zo lief.

Wij kunnen ook niet wachten tot het 21 juni is, Ferdi. Wij leven helemaal mee.

Dít is waarom Gaby Blaaser Echte Meisjes In De Jungle moest verlaten