Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 24 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Dave Roelvink zorgt ervoor dat zijn dakloze buurtgenoten weer lekker kunnen slapen

Dave Roelvink heeft een paar bijzondere buren. De heren zijn dakloos en slapen dan ook op straat, zonder comfort. Dat vindt Dave dan ook helemaal niks en hij helpt de heren graag aan een betere slaapplek. De mannen zijn niet geïnteresseert in een opvang of hotel, daarom legt Dave een lekker dik matras voor ze neer. Buiten, maar tóch comfortabel.

Dave Roelvink helpt daklozen met een matras

Dave laat het tafereeltje zien via Instagram. “Ik heb ze al meerdere malen aangeboden of ik iets voor ze kan betekenen. Of ik ze geld moet geven voor een hotel of een opvang,” zegt hij erbij. Maar de dakloze mannen hebben dit leven geaccepteerd, dus er is niks wat hij voor ze kan doen. Behalve.. zorgen voor een comfortabele slaapplek. Hij brengt een dik matras naar de mannen en gaat er zelf ook nog even bij liggen in zijn badjas.

Bekijk de avonturen van Dave en zijn buren via Instagram.

Instagram Dave Roelvink
Instagram Dave Roelvink

Dave verrast zijn volgers wel vaker met bijzondere content. Zo liet hij een tijdje geleden weten een nieuwe hobby te hebben.. en het is wel het laatste wat zijn fans verwachtten. Hij maakt muziek op een wel heel bijzonder instrument..

Dave Roelvink en gezin binnenkort te zien in eigen realityserie ‘Daddy Dave’