Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 19 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Kijkers Ex on the Beach zijn in shock door plottwist in nieuwe aflevering

Er kwam gister weer een nieuwe aflevering van Ex on the Beach online en we kunnen inmiddels wel stellen dat het er iedere week heftiger aan toe gaat. Elke week zijn kijkers weer in shock door de jonge leeftijd van veel van de deelnemers en door hun gedrag. Ook in de afgelopen aflevering was het gedrag van Jonna weer een veelbesproken onderwerp onder kijkers. Maar vooral de plottwist aan het einde van de aflevering wist veel kijkers te verrassen.

Ex on the Beach

De kandidaten van Ex on the Beach werden in afgelopen aflevering verrast met een bootparty. Leuk zo’n uitje buiten de villa, tot je er bij terugkomst achter komt dat je ex je in de villa aan het opwachten is. Zo kwam de 24-jarige Lisa de villa binnen als ex van Jonna. Ook Cynthia haar ex Rick kwam de zee uit gewandeld en kreeg een wel hele bijzondere extra power van de tablet of terror.

Megan en Joey

Rick kreeg als extra power dat hij één van de koppels uit elkaar moest halen. Hij koos er al snel voor om Joey naar huis te sturen. Megan en de rest van de deelnemers werden woedend. Jonna besloot weer haantje de voorste te spelen en zette de aanval op Rick in. Rick deinsde niet terug en slingerde Jonna met gemak van zich af. Kijkers van Ex on the Beach konden er na vorige aflevering alleen maar van genieten dat Jonna even op zijn plek werd gezet, nadat hij Lex op een nat matras liet slapen en de hele villa zich tegen Lex keerde. Megan besluit op haar beurt met Joey mee naar huis te gaan en de twee zijn inmiddels al samen op vakantie gespot. Kijkers zijn in shock van deze plottwist en vragen zich twee dingen af: zijn Megan en Joey echt in love? En wat is het met fysiek geweld dit seizoen? Twitter overstroomt weer met reacties op de laatste aflevering en wij zetten ze voor je op een rijtje.

Ex on the Beach kijkers zijn het unaniem eens en vinden de deelnemers wel héél jong