Britta van Aggele
Britta van Aggele Gezondheid 11 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Geen fan van cardio? Met deze leuke workouts behaal je hetzelfde resultaat

Zat jij net als ons aan het begin van het nieuwe jaar vol goede voornemens, maar komt er tot nu toe niks van? Moet jij jezelf elke avond naar de sportschool en op de loopband slepen? Lees dan vooral verder!

Wij vertellen je namelijk precies met welke simpele, maar vooral ook leuke workouts het ook jou lukt om in 2024 in beweging te komen.

Leuke workouts

2024 net zo moe begonnen als dat je 2023 geëindigd bent? Same here! Sommige dagen zijn we niet vooruit te branden en hebben we al helemaal geen zin om van de bank te komen en naar de sportschool te gaan. Het is koud, het regent bijna elke dag pijpenstelen en hebben we al gezegd dat we moe zijn? Toch weten ook wij door dat het hoognodig tijd is om in de benen te komen en zijn daarom op zoek gegaan naar een workout die we wel écht leuk vinden.

Wat voor workouts zijn dan? Dansworkouts! Niet alleen de perfecte sport om mee in beweging te komen, maar ook direct plezier te hebben. Twee vliegen in één klap dus! En het mooiste is dat je deze workouts gewoon thuis kunt doen. @Growwithjo en @tarasbody op YouTube delen deze geweldig leuke workouts op hun accounts en die wil je vandaag nog checken!

@journeyfre

we 🩷 dance workouts in this house #fitnesstip #tipvandedag #fitdutchies #cardioworkout

♬ origineel geluid – Fre

Reformer pilates te duur? Voor de prijs van een vaatdoekje doe je ‘t gewoon zelf

Reacties

Dat de workouts van deze dames in de smaak vallen is een understatement. Op TikTok gaan fans namelijk helemaal los. Zo schrijft iemand: “Ik zweer grow with jo doe ik nu al dagen elke ochtend en ben niet meer naar de gym geweest 😂 en ik ben het nog steeds niet zat.”

Andere fans schrijven: “Jaaa zij heeft me echt weet laten sporten! Grow with jo is echt de shit”, “Doe deze workouts ook! Echt top!” en “Ik zit op 8 minuten en lig nu op de vloer dood te gaan, was wel echt leuk. Net de club ofzo 😂.”

Dit zijn de beste yogaposes om ‘brain fog’ te verhelpen