Shanice Zoeteweij
Shanice Zoeteweij Beauty en Style 13 apr 2020
Leestijd: 1 minuut

Met deze hack ziet niemand jouw gellak uitgroei

Begint jouw gellak flink uit te groeien en kun je niet naar de nagelsalon? Met deze tip los je het gemakkelijk zelf op. Niemand die het ziet.

Gellak uitgroei

We kennen het allemaal: net een paar dagen te lang gewacht om je nagels te doen en een flinke uitgroei is zichtbaar. Heus niet altijd storend, maar als je er helemaal genoeg van hebt is dit de hack om het op te lossen.

Aan de slag met glitters

`
De truc is simpel en het enige dat je nodig hebt is een glitter nagellak en een topcoat. Dep de glitters op het ‘blote’ gedeelte waar dus geen gellak meer zit en laat het 10 minuutjes drogen. Breng daarna nog een laagje aan waarbij je over jouw gellak heen gaat zodat je een soort ombre effect krijgt. Weer even laten opdrogen en afmaken met een topcoat.

Een kleine variatie

Heb je inmiddels meer uitgroei dan gellak op je nagels? Dan kun je het beter anders aanpakken. Breng een laagje glitter aan op het blote stuk en laat even drogen. Breng dan nog een laagje glitter aan die iets verder naar boven gaat. Breng in totaal 3 lagen aan die langzaam overlopen in jouw bestaande gellak. Zo voorkom je hoogte verschil en ziet het er alsnog super netjes uit.

Lees ook:

Elite Daily