Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 20 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Toen en nu: zo erg zijn de Geordies veranderd in de afgelopen jaren

Oi oi! Een van de reality-klassiekers uit de afgelopen jaren is toch wel Geordie Shore. De serie over feestende en ietwat ordinaire jongeren uit het Britse Newcastle deed het hartstikke goed en alle main characters zijn inmiddels wereldbekend.. in Europa dan. De eerste aflevering werd uitgezonden in 2011 en dat betekent dat de meesten uit de serie inmiddels de 30 zijn gepasseerd. Huisje, boompje, beestje? Voor de meesten wel! Ook zijn ze allemaal niet vies van een beetje plastische chirurgie en met die hoeveelheid geld op de bank kan dat ook zonder zorgen.

Geordie Shore Glow up

We weten allemaal dat de cast redelijk veranderd is sinds het eerste seizoen, maar als je de foto’s naast elkaar ziet dan schrik je toch wel even. MTV post een hele leuke vergelijking en die moeten we toch echt even met je delen. Wat de verschillen zijn gróót. Getoupeerd haar, oranje self tan, flinke wimpers.. niks was te gek.

Nieuwe fase

OG-Geordie Charlotte heeft niet alleen een hele andere look, ook gaat ze een nieuwe fase in: ze krijgt een baby! Dat nieuws deelt ze dan ook vol trots op haar Instagram: “Het moment waarvan ik niet zeker was of ik het ooit zou mogen meemaken is hier”, schrijft de Geordie bij een video van een zwangerschapstest. “I’m pregnant!” Ook laat ze weten dat het inderdaad van haar vriend Jake is. In de video zien we ook hoe Charlotte een echo krijgt en hoe het nieuws met vrienden en familie deelt. Inmiddels is de buik al flink gegroeid en straalt ze als nooit tevoren.

WHUT – Charlotte Crosby gaat bevalling uitzenden op tv