Emma Toussain
Emma Toussain Reality 12 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

WHUT – Charlotte Crosby gaat bevalling uitzenden op tv

Onze favoriete OG-Geordie Charlotte is zwanger! Dat wisten we al een tijdje, eerder schreven we hier al over. Maar Charlotte zou Charlotte niet zijn als ze hier geen reality tv van zou maken.. Ze heeft namelijk bedacht om haar zwangerschap vast te leggen en dit wordt dan uitgezonden op tv. Inclusief bevalling.

Charlotte Crosby zwanger

We kennen haar allemaal van MTV’s Geordie Shore – de naïeve Charlotte. Inmiddels is ze de 30 gepasseerd en is ze gesetteld met vriend Jake. Er is zelfs een kleine op komst! De Britse legt alles vast in haar docuserie: ‘Charlotte Crosby in Sunderland’, te zien op BBC Three.

Het stel kwam er een tijd geleden achter dat ze een meisje verwachten – a little Charlotte. In de docuserie zien we alles wat te maken heeft met haar zwangerschap, maar ook hoe ze een persoonlijke en professionele groei doormaakt. Dit laat ze zelf weten over de productie: “Ik ben enthousiast om mijn gekke leven, mijn zakelijke ondernemingen, geliefde familie, toekomstige echtgenoot en my precious bump naar BBC te brengen! Ik hoop dat iedereen klaar is voor de ride.”

Mom and dad

Charlotte en Jake zijn sinds vorige zomer een setje. Daarvoor had ze een relatie met Josh, ook bekend uit de Britse reality-wereld. Die relatie kwam na een aantal jaar ten einde en inmiddels is ze dus weer helemaal happy in love. In december gingen Charlotte en Jake samenwonen en nu mogen ze zich gaan verheugen op gezinsuitbreiding. Lief! Charlotte was niet alleen te zien in Geordie Shore, ook kun je haar kennen van het MTV-programma Just Tattoo of Us en was ze te zien in The Charlotte Show waar ook regelmatig ex-vriend Josh in te zien was.

Wij zijn heel erg benieuwd hoe Charlotte de bevalling in beeld gaat brengen. Dat ze geen schaamte kent, weten we allemaal..

Newcastle krijgt er een Geordie bij: Charlotte Crosby in verwachting