Emma Toussain
Emma Toussain Reality 12 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Yay! Dit zijn alle deelnemers van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson

Vanaf maandag 29 augustus barst de ultieme survivalstrijd los in een nieuw seizoen van ‘Expeditie Robinson’. Voor het nieuwe seizoen zijn presentatoren Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder samen met 21 kersverse kandidaten afgereisd naar Maleisië – leuk, want wéér een nieuwe locatie! Hoe is het weer daar? Kunnen ze een beetje vissen? Of worden ze lek gestoken door muggen? We gaan het allemaal zien. De kandidaten zijn gisteren bekendgemaakt en we zetten ze op een rijtje.

Hierbij een overzicht van alle kandidaten en we vertellen je één ding: er doen heel wat leuke mensen aan mee.

Kandidaten Expeditie Robinson 2022

Klaar voor? Dit zijn ze dan:

expeditie robinson groepsfoto
Jasper Suyk

De kandidaten van ‘Expeditie Robinson’ 2022 zijn (v.l.n.r.): Iliass Ojja, Susan Radder, London Loy, Laura Vlasblom, Dennis Wilt, Liza Sips, Thijs Boermans, Niels Oosthoek, Devrim Aslan, Rose Bertram, Vincent Vianen, Juultje Tieleman, Ferry Weertman, Chatilla van Grinsven, Mike Weerts, Kirsten Westrik, Niek Roozen, April Darby, Dzifa Kusenuh, Harry Piekema en Marion Pauw.

Rumor has it

Er gingen de laatste tijd al geruchten rond dat o.a. Rose Bertram mee zou doen aan het survivalprogramma, en dat is zéker het geval. Ook YouTuber en influencer Juultje Tieleman doet mee aan het nieuwe seizoen, misschien een naam die je niet zo snel had verwacht. Veel volgers vinden het dan ook super tof dat ze mee doet. Zo reageert Robbert Rodenburg, winnaar van vorig seizoen: “Yessss girlllll” en ook reageren Bram Krikke, Jutta Leerdam, Nicolette Kluijver en Mikky Kiemeney vol enthousiasme op dit nieuws.

24e seizoen

Al 23 seizoenen lang is ‘Expeditie Robinson’ hét ultieme survivalprogramma. Tijdens dit 24e seizoen staan leiderschap en de individuele kwaliteiten van de kandidaten meer dan ooit centraal en wordt het weer fysiek en mentaal afzien.

De kandidaten gaan de bikkelharde en zware strijd met elkaar én de elementen aan. Wie houdt zich staande bij individuele proeven en gaat er uiteindelijk met de winst vandoor? Het nieuwe seizoen heeft alleen maar debuterende kandidaten en een gloednieuwe presentator. Na zijn deelname in 2014 mag Rick Brandsteder samen met Nicolette Kluijver het survivalprogramma presenteren. “Een droom die uitkomt”, aldus Rick.

YES! Deel 3 van 365 Days komt eraan en aan de trailer te zien belooft dit weer een hete boel te worden