Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 13 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Newcastle krijgt er een Geordie bij: Charlotte Crosby in verwachting

Charlotte Crosby werd in 2011 bekend door haar deelname aan de realityshow Geordie Shore op MTV. Een aantal singles uit Newcastle woonden samen in een groot huis, moesten taken uitvoeren en gingen vooral vaak uit inclusief veel drank en drama. Charlotte is inmiddels de dertig gepasseerd en ze wil zich graag settelen met liefje Jake. Dat komt goed uit, want vandaag maakt ze via Instagram bekend dat ze in verwachting is.

Charlotte Crosby zwanger

Crosby deelt het fijne nieuws met haar volgers via Instagram: “Het moment waarvan ik niet zeker was of ik het ooit zou mogen meemaken is hier”, schrijft de Geordie bij een video van een zwangerschapstest. “I’m pregnant!” Ook laat ze weten dat het inderdaad van haar vriend Jake is. In de video zien we ook hoe Charlotte een echo krijgt en hoe het nieuws met vrienden en familie deelt.

Charlotte en Jake zijn sinds afgelopen zomer een setje. Daarvoor had ze een relatie met Josh, ook bekend uit de Britse reality wereld. Die relatie kwam na een aantal jaar ten einde en inmiddels is ze dus weer helemaal happy in love. In december gingen Charlotte en Jake samenwonen en nu mogen ze zich gaan verheugen op gezinsuitbreiding. Lief! Charlotte was niet alleen te zien in Geordie Shore, ook kun je haar kennen van het MTV-programma Just Tattoo of Us en was ze te zien in The Charlotte Show waar ook regelmatig ex-vriend Josh in voor kwam.

Ex On The Beach

Dat de Britten van reality houden is maar al te duidelijk. De tv-programma’s vliegen je om de oren en zo ook een nieuw seizoen van Ex On The Beach mét celebs. Benieuwd wie daar aan meedoen? Je leest het hier.

Oud Temptation Island-deelnemer Sonny werkt aan eigen show