Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 26 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

Deze celebs doen mee aan het nieuwe seizoen van Ex On The Beach UK

Ben jij fan van Ex On The Beach UK en Love Island UK én Married At First Sight Australië? Goed nieuws, want in de nieuwste editie van de Engelse Ex On The Beach komen er heel veel ‘oud-bekenden’ langs! Wij kunnen nu al niet meer wachten.

We zetten ze allemaal voor je op een rij!

Ex On The Beach

In het programma #EOTB komen er een aantal vrijgezellen bijeen in een prachtige villa op een zonnige bestemming. Ze houden feestjes, gaan op dates en er wordt héél veel gezoend. Alles is leuk en aardig, totdat de eerste ex ‘aanspoelt’. De singles krijgen het benauwd, want wat als die ene nare ex ook komt?! Het blijft leuk om naar te kijken. In het nieuwste seizoen van EOTB UK doen er wel heel veel bekende gezichten mee. Wij stellen ze aan je voor.. maar waarschijnlijk ken je ze al.

KC Osborne

KC..?! Waar hebben we die naam eerder gehoord? Oh juist, zij deed mee aan Married At First Sight Australië! Ze werd gekoppeld aan Drew maar deze relatie heeft uiteindelijk niet lang geduurd. KC houdt van mooie spullen én drama, dus ze zit daar wel op haar plek. Misschien lukt het haar om een Brit aan de haak te slaan?

Kaz Crossley

De mooie Kaz deed mee aan Love Island UK en haalde de finale met haar toenmalige vriend Josh Denzel (je weet wel, hij was eerst met Georgia). De deelname van Kaz aan EOTB was nog niet zeker, omdat ze afgelopen jaar werd gefilmd terwijl ze hoogstwaarschijnlijk bezig was met een lijntje cocaïne. De makers van EOTB houden wel van drama en durven het dan tóch aan.

Kori Sampson

Kori komt uit Plymouth en deed eerder al mee aan Too Hot To Handle. Daar zorgde hij al voor veel drama.. dus we verwachten ‘veel’ van hem.

Megan Barton Hanson

Megan deed net zoals Kaz mee aan Love Island UK en werd daar verliefd op Wes. De twee hebben nog een tijdje een relatie gehad maar nu is Megan (happy?) single en ready mingle in de villa van EOTB. Ook lag ze een tijdje onder vuur door haar plastische chirurgie-verslaving.

Michael Boateng

Michael deed mee aan seizoen Love Island UK seizoen 6. In EOTB komt hij met hetzelfde doel: de liefde vinden. Maar of dit nou de beste plek is..?!

Nathan Henry

Oi Oi! Nathan is al jaren vast gezicht in het realityprogramma Geordie Shore. Hij kwam samen binnen met zijn inmiddels bestie Chloë.

Sofie Karlstad

Sophie is Noors maar deed mee aan Love Island Sweden. Ook is ze een bekende influencer en probeert ze nu naam te maken in de rest van Europa.

Sofie
MTV UK

A’Whora

A’Whora is een dragqueen uit RuPaul’s Drags Race. Ze deed mee aan seizoen 2 van deze wedstrijd.

James ‘Lockie’ Locke

Jamie was te zien in The Only Way Is Essex én in Celebs Go Dating. Ook is hij de ex van Love Islands’ Megan Barton Hanson.

Déze deelnemer van Love Island UK verdient anderhalf miljoen(!) per maand met OnlyFans