Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 26 jan 2022
Leestijd: 5 minuten

Welke koppels uit Love is Blind seizoen 1 zijn nog samen?

Netflix heeft onlangs bekendgemaakt dat Love Is Blind terugkomt voor een tweede seizoen! Seizoen 1 kwam bijna twee jaar geleden uit dus het werd hoog tijd. Dit is het perfecte moment om te kijken welke koppels uit het eerste seizoen nog bij elkaar zijn.

Wij hebben het voor je uitgezocht!

Love Is Blind

Eerst een kleine recap, want wat waar gaat Love Is Blind over?

Love Is Blind is een datingshow, maar niet zomaar een datingshow. Er is namelijk een twist: deelnemers moeten proberen een connectie te maken zonder elkaar in het echt te zien. Dit doen ze door op dates te gaan in de ‘pod’.

Netflix

De officiële beschrijving van Netflix is: “De serie volgt 30 mannen en vrouwen in de hoop liefde te vinden. Gedurende 10 dagen daten de mannen en vrouwen elkaar in verschillende ‘pods’ waar ze met elkaar kunnen praten maar elkaar niet zien. beslissen, mogen ze een aanzoek doen aan de persoon met wie ze willen trouwen.”

Welke koppels zijn nog steeds samen? Lees snel verder:

Lauren Speed en Cameron Hamilton

Bij Lauren en Cameron was het al snel duidelijk dat ze zeker tot het einde samen zouden blijven. Ondanks zorgen voor de bruiloft, werden ze Mr & Mrs Hamilton. “Ik ben al dertig jaar op zoek naar Cameron – blijkbaar was hij ook naar mij op zoek. Ik ben blij dat we elkaar eindelijk hebben gevonden”, zei Lauren na het huwelijk.

Het koppel is nog steeds getrouwd en ze delen hun leven graag via social media. Ze runnen samen ook een YouTube-kanaal genaamd Hanging With The Hamiltons.

November 2021 vierde ze hun driejarige huwelijksjubileum. Ze deelde toen de schattigste beelden op Instagram, Lauren schreef hierbij: “Een liefdesverhaal waar ik alleen maar van had kunnen dromen… niet perfect maar perfect voor mij! ❤️ Proost op 3 jaar liefde, huwelijk en geluk 😘💍❤️ Wij voor altijd tegen de wereld 👩🏾‍❤️‍👨🏻 Gelukkige verjaardag baby! #BonnieAndClydeMinusTheShootup laten we nu wat baby’ssssss hebben 😜.”

Lauren is op werkgebied bezig om een carrière al content creator op te bouwen, zodat ze ondernemer, auteur en een tv-persoonlijkheid kan worden. Cameron zet zijn carrière voort als een AI-wetenschapper.

Amber Pike en Matt Barnett

Amber en Matt zijn het tweede Love Is Blind-koppel dat nog steeds bij elkaar is.

“Gezien waar ik was in het leven voordat ik deze ervaring kreeg, had ik nooit gedacht dat ik nu in een bruidsjurk zou zijn, met een ring aan mijn vinger en een geheel nieuwe achternaam. Ik zou het niet hebben geloofd !” zei Amber.

En ook al stond Matt bekend als een fuckboy aan het begin en beantwoordde hij Ambers telefoontje niet op hun trouwdag (oeps), bleef hij wel trouw aan zijn woord. Op de dag van de finale gaf hij de liefste speech: ‘Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen.’

Uiteindelijk is hun relatie sterker dan ooit en ze reizen samen de wereld rond.

Giannina Gibelli en Damian Powers

Giannina was zeker een van de favoriete bij de fans, dit kwam allemaal door haar vrijgevochten persoonlijkheid en eindeloos zelfvertrouwen. Helaas was haar aanstaande Damian het hier niet mee eens en ging niet door met de bruiloft.

Dit zorgde voor een echte ‘runaway bride’-situatie, maar het gaf ons ook one-liners die ervoor zorgen dat we allemaal hopen dat ze een eigen realityshow krijgt. “Ik heb nergens spijt van. Ik rouw. Maar uit de as komt een Phoenix”, zei ze. Maar waarschijnlijk zei haar moeder het het beste: “Everything is s**t.”

Ondanks dat ze niet gingen trouwen in de show, kwamen ze toch weer bij elkaar. Giannina vertelde aan E!Online: “Nadat alles was gebeurd, reikte ik naar hem [Damian] omdat ik gewoon wilde zien waar we staan.” Maar na de Love Is Blind reünieshow werd bekend gemaakt dat de twee toch officieel uit elkaar waren.

Kelly Chase en Kenny Barnes

Het zag er niet goed uit voor Kelly en Kenny toen Kelly op de ochtend van hun huwelijk dit het volgende bekend maakte: “Ik weet niet of ik 100% verliefd op hem ben… die liefde die ik had voor mijn ex- vriend, ik heb niet die gekke verliefdheid op die man.”

Het was dan ook geen verrassing dat Kelly uiteindelijk besloot om niet met Kenny te trouwen. Tijdens de ceremonie zei ze: “Ik kan niet met je trouwen, en ik hoop dat je die beslissing van mij kunt respecteren. Mijn gevoelens voor hem waren niet zo intens als de zijne voor mij.”

De twee zijn sindsdien niet meer samen gezien.

Jessica Batten en Mark Cuevas

Jessica Batten, wie kent haar niet? Iedereen had het over haar toen ze een glas rode wijn deelde met haar hond Payton. Dit was echter geen ‘red flag’ voor haar verloofde, die volmondig ‘ja’ tegen haar zei bij het altaar. Jessica zelf besloot om niet verder te gaan met Mark. Vervolgens gaf ze haar potentiële echtgenoot een verklaring: “Ik denk niet dat een van ons klaar is om ons aan te nemen. Voor sommige mensen is liefde blind, maar voor mij niet.”

Sindsdien heeft Jessica haar excuses aangeboden (en nee niet voor het afwijzen van Mark) maar wel over die scene met haar hond: “Ik heb dat absoluut nog nooit eerder gedaan; ik zal dat niet meer doen”, vertelde ze aan Entertainment Weekly.

De laatste keer dat we Mark hebben gezien tijdens Love Is Blind, was toen hij getroost werd door zijn moeder: “we huilen samen.” Terugkijkend op het avontuur vertelt hij: “Ook al zijn Jessica en ik niet getrouwd, ik ben ervan overtuigd dat liefde blind maakt.”

Beiden hebben nu de liefde weer gevonden en zijn gelukkig met hun partners. Jessica heeft nu een relatie met chirurg Benjamin McGrath. Dit maakte ze juli 2020 bekend via Instagram. Ze zijn nog steeds samen en Jessica deelde recent een foto van hun twee voor zijn verjaardag.

Mark is ondertussen verloofd met Aubrey Rainey. In april 2021 kregen ze hun eerste kindje en dit jaar verwachten ze hun tweede kindje samen.

Love Is Blind krijgt een tweede seizoen en dit is alles wat wij weten