Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 2 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Gezinsuitbreiding voor Loiza Lamers en vriend: ontmoet Gigi

Héél leuk nieuws voor Loiza Lamers en haar vriend Jelle Ploeg! Ze zijn sindskort ‘ouders’ van hondje Gigi. Loiza deelt zojuist de eerste foto van hun nieuwe aanwinst en het is too cute.

Loiza Lamers en Jelle ouders van Gigi

Het kleine hondje wordt vandaag geïntroduceerd op de Instagram van Loiza. “Say hello to our new family member GIGI✨”, schrijft ze erbij. Kijk nou even hoe lief.

Steun en toeverlaat

Loiza en Jelle zijn sinds 2021 een setje en zijn nog steeds stapelgek op elkaar. Dat Loiza zo gek is op haar vriend, komt mede doordat ze het idee heeft dat het verleden bij hem helemaal geen ding is. “We konden er al heel snel open en eerlijk over praten en hij gaf mij meteen een heel goed gevoel. Hij laat me ook merken dat hij trots is op mij”, vertelde ze destijds aan Marie Claire. We kennen Loiza allemaal van haar deelname aan Hollands Next Top Model. Haar coming out werd in heel Nederland goed ontvangen en haar mede-kandidaten (plus jurylid Fred van Leer) waren verbaasd, geëmotioneerd en trots toen ze vertelde dat ze transgender is.

Inmiddels is het een echte power-en business woman en dus super duper in love met Jelle. En daar komt Gigi nu dus bij! We wensen ze veel geluk met de kleine viervoeter én toch ook een beetje succes want pups zijn cute, maar niet makkelijk. Gelukkig kunnen honden tot een bepaald gewicht wél mee in het vliegtuig, dus als ze moet reizen (je bent een blijft een succesvol model) kan de kleine Gigi wel mee. Meer weten over hoe dat precies zit en of jouw hond ook mee kan in de vliegtuigcabine? Dat scheelt toch weer met het zoeken naar een oppasadresje voor je harige vriendje of vriendinnetje en eigenlijk ook heel erg gezellig. Samen naar Parijs of zwemmen in de Spaanse zee? Kan gewoon.

Loiza Lamers doet boekje open over verleden én huidige vlam