Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 18 mei 2023
Leestijd: 1 minuut

Yay! De serie Ginny & Georgia krijgt officieel twee extra seizoenen

Nog meer leuk Netflix-nieuws.. de serie Ginny & Georgia krijgt officieel twee extra seizoenen. Dat maakt de cast bekend in een GRWM (Get Ready With Me) video op TikTok en Instagram. Natuurlijk was het te verwachten na het mega open einde van seizoen twee, maar toch leuk.

De serie Ginny & Georgia krijgt officieel twee extra seizoenen

Seizoen 3 en 4 zijn bevestigd! Dat laat de cast dus weten. Heel veel meer MANG, meer t-shirts voor Marcus en waarschijnlijk nog veel meer problemen voor Georgia. Ze wordt namelijk gearresteerd aan het einde van seizoen 2 omdat ze de zieke man van Cynthia, Tom, heeft vermoord. Ook een beetje uit z’n lijden verlost, maar ze heeft wel een kussen op zijn gezicht gedrukt zodat hij zou stoppen met ademen. Ja, geen standaard moeder dingen. Dat ze gearresteerd wordt is dan ook niet zo gek, maar we zijn heel erg benieuwd hoe zij hier uit gaat komen. Want ze vindt altijd wel een weg..

Accent-ueren

Marcus, gespeeld door Felix Mallard, is helemaal niet Amerikaans. De acteur komt uit Australië en moet daarom zijn Amerikaanse accent ‘faken’. Dat lukt hem prima, want als niet zo weten dat het geen native American is dan hadden we ‘t geloofd. Felix shockeert menig fan van de serie met zijn echte manier van praten.. you gotta love the Aussies. Ook zijn we in shock door Arséma Thomas, die Lady Danbury speelt in Queen Charlotte. In de serie praat ze hartstikek Brits, maar zij komt helemaal niet uit Engeland. Jaaaa… acteurs moeten lekker van accent kunnen wisselen tegenwoordig.

DIY crop top – 5 manieren om een oversized T-shirt een upgrade te geven