Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 19 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Glennis Grace deed gisteravond voor het eerst haar verhaal na het Jumbo-incident en dit waren de reacties

Gisteravond was Glennis Grace te gast bij Jinek om daar voor het eerst haar verhaal te doen over het incident van zeven maanden geleden. In februari werd Glennis namelijk samen met haar zoon Anthony en een vriend van de familie aangehouden in een Jumbo-supermarkt in Amsterdam. Zoon Anthony zou daar een elektrische sigaret hebben gerookt, waardoor hij de supermarkt uitgeduwd zou zijn. Daardoor zou hij met zijn gezicht tegen een rek aan zijn gevallen en is het nogal uit de hand gelopen.

Voor het eerst vertelt de zangeres haar kant van het verhaal.

Glennis Grace deed voor het eerst haar verhaal bij Jinek

Glennis vertelt dat haar zoon Anthony, zeven maanden geleden, thuis kwam met een bebloed gezicht. “Ik zag alleen maar het gezicht van mijn kind, bebloed, vol met krassen. Voor mij, als moeder zijnde, gaat dat door merg en been. Ik probeerde kalm te blijven. Uiteindelijk besloot ik toch daarheen te gaan, want ik wilde weten wat er was gebeurd.”

De zangeres besloot samen met haar ex, haar zoon en een vriend van haar zoon naar de supermarkt toe te gaan. Daar trof ze ook nog drie anderen aan. In de supermarkt sprak ze de medewerker aan die haar zoon zou hebben geduwd. Toen deze medewerker, volgens Glennis, moest lachen, werd het zwart voor haar gezicht. “Dat was voor mij waarschijnlijk de trigger dat ik een black-out kreeg en toen heb ik hem een duw in het gezicht gegeven.” Whut?!

Vechtpartij

Hierna ontstond er een vechtpartij, maar Glennis vertelt dat ze hier niet aan heeft meegedaan. “Ik heb met niemand gevochten. Ik heb alleen die medewerker een duw gegeven. Het is onwijs uit de hand gelopen. Dat was absoluut niet de bedoeling. Er was een vechtpartij, maar ik heb dat niet gezien.”

Dat het incident gevolgen heeft voor de carrière van Glennis, dat is wel duidelijk. De zangeres geeft aan dat ze het er wel moeilijk mee heeft: “Ik word nu natuurlijk gecanceld. Op dit moment ben ik de meest gehate vrouw van Nederland. Ik mis mijn werk heel erg.”

Twitter gaat los

De kijkers van Jinek waren niet al te enthousiast over het gesprek met Glennis Grace. Veel kijkers vonden dat ze geen publiek had moeten krijgen én dat Eva Jinek strengere vragen had moeten stellen. Ook was de zangeres natuurlijk trending op Twitter, bekijk een paar reacties hieronder.

Gister Expeditie Robinson gekeken? Heel Twitter is tevreden met de afvaller: ‘Delete the Champion’