Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 26 mei 2023
Leestijd: 3 minuten

Whut?! Glennis Grace en Lil Kleine kwamen elkaar tegen in de gevangenis

Dat Glennis Grace een tijdje geleden voor aardig wat onrust zorgde in een Amsterdams filiaal van de Jumbo, zal je vast niet zijn ontgaan. Het Openbaar Ministerie had tegen de zangeres 200 uur taakstraf en een maand voorwaardelijke celstraf geëist, vanwege haar openlijke geweldpleging in de supermarkt. Ondertussen is Glennis bijna klaar met haar taakstraf en is zij alweer een tijd op vrije voeten.

Naar eigen zeggen krabbelt ze langzaam weer op, maar was het wel een heftige tijd. In een YouTube video van Andy van der Meijde vertelt zij hierover en deelt zij dat ze Lil Kleine is tegengekomen in de gevangenis.

Glennis Grace

In de video kunnen we zien hoe Glennis Grace vertelt over de situatie. Ze noemt het een heftige tijd, maar laat ook vallen dat ze het aan zichzelf te danken heeft. Als Andy vraagt of zij heeft gereageerd vanuit emotie vertelt Glennis: ”We zijn allemaal mensen en dan ben ik ook nog ouder. Mijn kind is een soort gevaarlijke liefde, je weet niet hoe je op zo’n moment reageert. Het is gewoon uit de hand gelopen en dat had natuurlijk nooit mogen gebeuren. Maar ja, what can I say?

Andy vraagt ook hoe de mensen die dichtbij Glennis stonden op de situatie reageerde. ”Ik ben gewoon geghost. Ik denk dat ik dat het allerergste vond van alles.” Zij laat weten dat ze een type is die niet heel veel mensen toelaat in haar leven. Wanneer zij dit wel doet, gaat zij naar eigen zeggen voor deze mensen door het vuur. ”Er zijn er toch wel een paar vrienden geweest die mij in mijn privéleven gewoon gecanceld hebben. Dat vond ik heel pijnlijk, maar ik heb het wel een plekje kunnen geven. De juiste vrienden zijn uiteindelijk over gebleven”, aldus de zangeres.

In de gevangenis met Lil Kleine

Natuurlijk komt ook haar straf aan bod in de video. ”Ik heb drie keer in de week mijn taakstraf gedaan, zes uurtjes per dag. Ik moest een begraafplaats schoonhouden.” Zij laat weten dat ze het een hele andere wereld vond. Naast haar taakstraf heeft zij ook haar gevangenisstraf uitgezeten. Glennis laat weten dat zij uiteindelijk vier dagen heeft vastgezeten. ”Ik kwam Lil Kleine nog tegen”, laat zij vallen. Waarop Andy met humor reageert: ”Hebben jullie samen opgetreden?”

Over deze gekke situatie willen wij natuurlijk meer weten. Zo vertelt Glennis: ”Ik wist natuurlijk helemaal niet wat er in de buitenwereld gebeurde. Ik had die dag een afspraak met mijn advocate, dus ik loop naar beneden toe, het trappetje af en Kleine komt het trappetje op. Ik zeg: ‘Wat doe jij hier?’ Hij zegt: ‘Huh jij ook hier?’ Toen zeiden we ‘sterkte’ tegen elkaar, gaven we elkaar een boks en gingen we weer verder.” Ook hierop grapt Andy: ”Mochten jullie niet bij elkaar in de cel? Dan had je een nieuw nummer kunnen opnemen, jullie hadden toch tijd zat.” Glennis zelf beschrijft deze tijd als ”Een slechte film.”

Oh no! Fans denken dat Suzan en Freek om verdachte redenen verloofd zijn