Emma Toussain
Emma Toussain Reality 17 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Harrie blijkt tijdens zijn date bang te zijn voor insecten en dat levert hilarische beelden op

De gloednieuwe datingshow van Harrie Snijders is nog maar nét begonnen en nu al gaat de naar liefde hunkerende Harrie op date met een aantal van de vrijgezelle dames! Het belooft een bloedstollende ‘wedstrijd’ te worden om de bekende hengst, want eigenlijk ziet elke deelneemster hem wel zitten… Door elkaar beter te leren kennen op de dates, hoopt HVK dat de keuze tijdens de tiara-ceremonie makkelijker wordt, maar of dat ook echt zo is?

Je ziet het in ‘Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw’, elke donderdag om 20:30 uur bij TLC en wekelijks vooruit te kijken op Discovery+.

Harrie is geen fan van insecten

Deze donderdag verschijnt er een dubbele aflevering en daarin zien we hoe Harrie de dames goed leert kennen. Zo gaan ze op groepsdate en gaat hij ook met dames alleen op pad. Tijdens een een-op-een date heeft Harrie het ook niet al te makkelijk… Tegenover andere influencers in de ring staan is voor de stoere bink geen enkel probleem! Maar insecten? Daar heeft Harrie het schijnbaar niet zo mee! Dat zorgt voor hilarische beelden, dat kun je je wel voorstellen.

Bekijk de beelden hieronder:

Daten op het kamp

Maar liefst zestien dames doen een gooi naar HVK’s onvoorwaardelijke liefde in deze nieuwe datingshow die zich geheel afspeelt op het kamp! En wie date met iemand op het kamp, date met het hele kamp. Daarom zijn ook zijn oma, zus, moeder en vader allemaal van de partij en kijken mee over Harrie’s schouder om de juiste match voor hem te vinden. Wat denk jij? Gaat HVK zijn ware liefde vinden?!

Om ervoor te zorgen dat Snijders en de vrouwen elkaar in een relatief korte tijd toch goed leren kennen gaan de dames in groepsverband en individueel met Harrie op verschillende dates. Hierbij worden de dames als het ware ‘ondergedompeld’ in de reizigers-wereld, want dat is toch wel een bijzondere.

Is dit het bewijs dat Harrie (van het kamp) Snijders wéér meedoet aan Ex On The Beach?