Emma Toussain
Emma Toussain Reality 18 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Love Island official? Imen post té lieve TikTok met Nathan

Vorige week vond de finale van Love Island plaats, waarin we allemaal zagen hoe Jotti en Cas er met de winst vandoor gingen. Veel kijkers waren dan ook niet te spreken over deze laatste aflevering, zo zou het te saai en te awkward geweest zijn én de uitzending begon ook nog eens veel te laat. Imen en Nathan stonden ook in de finale en ondanks dat er nog niet heel veel tussen de twee gebeurd was (oké, klein kusje op de date) was ‘t wel een leuk stel. De altijd vrolijke Imen postte gisteren een onverwachte TikTok mét Nathan.

😱😱😱

Imen in love?!

Nathan kwam als laatste bombshell de villa binnen wandelen, nadat de dames hem specifiek uitkozen als nieuwe bewoner. Nathan viel goed in de smaak bij Imen, die net daarvoor gedumpt werd door Merijn. Dat de twee het goed konden vinden was duidelijk, maar toch waren en een aantal obstakels voor het stel. Zo is Imen 27 en Nathan 20 en dat leeftijdsverschil was toch wel een dingetje. Na de finale is het duidelijk dat de twee elkaar toch wel heel erg leuk vinden, want ook in Nederland spreken ze met elkaar af en inmiddels is er toch wel iets meer dan vriendschap.

Gister verscheen er dan ook een hele lieve video van het stel, gemaakt door Imen zelf. “Once you go black..” staat erbij.

@imendirie

#voorjou#foryou#loveisland

♬ original sound – Nostalgia Hub

En dan volgt er een heel lief kusje! ZO LEUK.

Veel volgers kunnen hun ogen ook niet geloven en de positieve reacties stromen binnen: “Jullie zijn echt cutie samen eindelijk eens een jongen die voor u kiest om wie je echt bent zo verdient !🥰” en “YOU NEVER GO BACK! 😍 jullie zijn zó ontzettend leuk samen!!!!”. Ook ex-Islander Rowenna geeft goedkeuring: “leukieees😍”.

Wij zijn ‘t met ze eens, ze zijn ook wel heel erg schattig samen.

‘Casa Amor’ zorgt voor sensatie in Love Island door terugkeer van de All Stars