Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 12 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Harrie Snijders op vakantie met onbekende dame: heeft hij nu écht de liefde gevonden?!

We kennen Harrie Snijders a.k.a. HVK natuurlijk allemaal door zijn deelname aan het programma Ex On The Beach én ook had hij wekenlang zijn eigen realityshow ‘Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw!’. In dit programma ging hij opzoek naar de liefde en met behulp van zijn oma, zus, moeder en vader probeerde hij de juiste match te vinden. Toch heeft zijn eigen realityshow hem geen liefde gebracht, maar het lijkt erop dat hij het nu wél weer aan het daten is.

Is de dekhengst weer gelukkig in de liefde?

Heeft Harrie Snijders nu écht de liefde gevonden?!

We kunnen wel zeggen dat het liefdesleven van Harrie niet echt een succes is. Ondanks dat er 16 vrouwen zich hadden aangemeld voor zijn eigen realityprogramma ‘Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw!’, zat er voor hem geen liefde tussen. Gelukkig lijkt hij nu wél helemaal happy te zijn in de liefde. Op zijn Instagram deelt hij namelijk een video waarin hij op reis is met een dame en ze lijken het héél leuk te hebben samen.

Helaas weten we nog niet wie deze dame is waar Harrie mee op vakantie is, maar ze lijken het in ieder geval heel erg gezellig te hebben!

Auto-ongeluk

Twee weken terug was Harrie nog betrokken bij een auto-ongeluk, maar gelukkig is hij er goed vanaf gekomen. Destijds vertelde hij hoe hij het ongeluk had beleefd: “Gisteren avond heb ik ongeluk gehad op de snelweg. Er was filevorming, de auto achter mij zag het niet en klapte volle vaart op me terwijl ik stil stond. Met mij gaat het verder goed, alleen last van mijn nek”, liet hij weten.

Ook had hij die avond nog een show, die ze natuurlijk moesten annuleren door het ongeluk. “Hierdoor heeft het team ook besloten gister de show te cancelen. Vanavond zal ik het wel gaan proberen in België. Kijk allemaal a.u.b. uit op de weg en zit niet op je telefoon!” waarschuwt Harrie zijn volgers.

Jessie Jazz Vuijk deelt bijzonder moment: ‘100 dagen sober’