Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 31 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Helaas dames, Magic Mike is nu écht van de markt: Channing Tatum gaat trouwen met deze actrice

Wie vroeger wegzwijmelende bij Step Up, Dear John en Magic Mike, heeft er na al die jaren nog steeds een kleine crush op Channing Tatum aan overgehouden. Als je stiekem nog droomde van een relatie met de sexy acteur, dan hebben we slecht nieuws voor je. Het lijkt er namelijk erg op dat hij zijn liefde Zoë Kravitz ten huwelijk heeft gevraagd.

En dat vinden wij alleen maar leuk! No sad faces here. 

Gaan Channing Tatum en Zoë Kravitz trouwen?

Volgens het Amerikaanse roddelblad People zou Channing Tatum zijn vriendin Zoë Kravitz,  de dochter van zanger Lenny Kravitz, ten huwelijk gevraagd hebben – zo melden meerdere bronnen.

In 2021 deden de twee veel stof opwaaien toen zij samen gespot werden in New York. Wat bleek? De twee waren verliefd en niet veel laten kwam zijn naar buiten als koppel.

Verlovingsring gespot

Afgelopen weekend bezochten Zoe en Channing het Halloweenfeestje van Kendall Jenner in Los Angeles en daar zag de oplettende kijker iets bijzonders: een verlovingsring om Zoë haar vinger.

De twee waren verkleed in grappige outfits: Zoë was Mia Farrow en Channing de baby uit horrorfilm Rosemary’s Baby. De glinsterende ring hoorde alleen niet bij het kostuum van Zoë, maar dat is een toevoeging die Channing onlangs heeft gedaan.

Niet het eerste huwelijk

Zowel Zoë als Channing zijn allebei al een keer getrouwd geweest. Zoë trouwde in 2019 met collega-acteur Karl Glusman. Terwijl Channing het huwelijksbootje instapte met Jenna Dewan. Je weet wel, zijn tegenspeler in Step Up 1. Drie jaar na de opnames van de iconische film trouwden zij en ze kregen in hun huwelijk zelfs een kind. In 2019 gingen de twee uit elkaar. Ze dragen beide zorg voor hun 10-jarige dochter Evie.

Inmiddels gaan Zoë en Channing ook al twee jaar met elkaar, dus zijn vrijgezelle periode is allang voorbij. Maar als je nog stiekeme hoop had, dan is dit aangekondigde huwelijk wel hét moment om te zoeken naar een andere #mancrush.