Emma Toussain
Emma Toussain Seks 12 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

HEMA lanceert sekstoys in samenwerking met EasyToys en dat wil je even zien

Leuk nieuws: HEMA lanceert vandaag in samenwerking met EasyToys een nieuwe lijn met intieme speeltjes. De collectie is verkrijgbaar in 285 filialen van het oer-Hollandse warenhuis.. rennen naar de winkel dus!

EasyToys x HEMA

Al bijna een eeuw is HEMA de winkel voor dagelijkse boodschappen en alles om jezelf te verzorgen. Nieuw is het assortiment voor sexual wellness.. Klanten vinden onder meer vibrators en erotische geschenksets in de schappen van grote HEMA-filialen, of kunnen de artikelen online bestellen. De nieuwe lijn werd door EasyToys speciaal voor HEMA ontworpen en hebben dan ook een ander soort look and feel dan de normale lijn van EasyToys.

hema easytoys
HEMA x EasyToys

Niets te verbergen

De nieuwe lijn wordt niet verborgen in de winkelschappen, maar is gemakkelijk te vinden in het Mooi-en-Gezond schap. De rabbitvibrators, bulletvibrators, vibrerende eitjes, giftsets, condooms, flesjes glijmiddel en flesjes massageolie zijn daarnaast ook verkrijgbaar via de website van HEMA. Handig: een deel van de speeltjes heeft geen batterijen nodig, maar wordt opgeladen met een USB-lader.

Eric Idema, CEO van EasyToys-moederbedrijf EQOM Group: “Onze missie is ervoor te zorgen dat sexual wellness-producten normaal worden gevonden en om mensen te helpen een prettig seksleven te hebben. Als íets bewijst dat sekstoys inmiddels een maatschappelijk geaccepteerd fenomeen zijn, dan is het wel dat ze nu in de schappen van de HEMA liggen.”

Tamara van Geest, unitmanager bij HEMA: “Seksueel plezier is onderdeel van je mooi en gezond voelen. Het is iets dat wij bij HEMA zien als iets heel gewoons. Daarom past het ook goed bij ons om deze intieme speeltjes nu op een toegankelijke manier te verkopen.”

Dat vinden wij heel erg leuk! Dus wil je ook een aantal van deze speciale toys bezitten? Ren dan nu naar de dichtstbijzijnde HEMA!

Oei.. deze fouten maak jij gegarandeerd ook onder de douche