Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 12 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Shani en Davey uit EOTB gaan trouwen: ‘I said yes!’

Ze zei ja! Shani van Hoey en Davey Schniermanni, bekend uit het programma Ex On The Beach,zijn verloofd. Dat maakten ze gisteren bekend op Instagram met een lieve video. In de video zie je hoe Davey op één knie gaat, terwijl hij zijn vriendin opwacht op Schiphol.

Davey en Shani gaan trouwen

Het is blijkbaar al een tijdje geleden gebeurd, maar het komt nú naar buiten. “Hij heeft me gevraagd en I said yes! Ik maak mijn eigen keuzes en heb de mening van anderen niet nodig Bedankt aan iedereen die ervan wist om te zwijgen.”

De twee hebben een turbulente relatie, maar het lijkt erop dat de boel nu gekalmeerd is. In het verleden was er vaak ruzie, gingen ze uit elkaar, maar kwamen ook altijd weer bij elkaar.

Volg je Shani niet op Instagram? Lovereality heeft de video gerepost:

We kennen Shani allemaal uit Ex On The Beach. Daar leerde de brutale Vlaamse Davey kennen en ze vonden elkaar in de villa al wel heel erg leuk. Davey kwam in de villa als ex van Jørney, maar dat leek niks meer te zijn. Daarom konden Davey en Shani lekker hun gang gaan. Het leek allemaal erg goed te gaan tussen het koppel en snel gingen ze al samenwonen.

Toch liet Shani in een YouTube-video met Nick Eshuis weten dat het niet goed ging tussen hun. “Het probleem tussen ons is dat wij soms andere keuzes maken in het leven. Dat weegt zwaar op onze relatie.” Toen vertelde ze dat ze een break van hun relatie gingen nemen. “We hebben nu bonje, maar dat wordt dan ook gelijk in de media gegooid. Ik kan nu niet zeggen dat we uit elkaar zijn, want we zijn nu aan het kijken hoe het gaat.”

Inmiddels gaat het hartstikke goed tussen de twee, ze posten regelmatig verliefde foto’s op Instagram en genieten samen lekker van vakanties en etentjes. En nu dus zelfs verloofd! Gefeliciteerd 💘

Dit MOET je zien: zó zag Shani uit Ex on the Beach: Double Dutch er vroeger uit