Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 5 sep 2019
Leestijd: 1 minuut

Wil je iemand afwijzen? Deze tool geeft je een spoedcursus fatsoenlijk dumpen

Je kent het wel. Je bent een tijdje met een (althans dat dacht je) leuk persoon aan het daten en je voelt het aan alles: hij of zij is niet de ware.

Niets meer van je laten horen is raar. En een WhatsAppje een beetje kinderachtig. Maar wat is dan wél de manier om iemand de deur te wijzen?

Fatsoenlijk dumpen

Misschien is er niets zo lastig als langdurig daten met iemand. Jullie zitten in de tussenfase. Oftewel, het beestje heeft nog geen naam. En dat wil je, aangezien je dit artikel leest, ook niet. Maar hoe dump je iemand op een fatsoenlijke manier?

Het ligt niet aan jou, maar aan mij..

De online Quartz Breakup Trainer is hier je reddende engel. Deze tool plaatst je in een hypothetische situatie waardoor je al je foute teksten nog eens goed kunt oefenen.

In de situatie heb je een bericht ontvangen van je date waar je om het maar zo te zeggen, niks meer mee te maken wilt hebben. Na dit bericht krijg je verschillende opties te zien voor een reactie. Om je botheid te begeleiden geeft de chatbot verschillende hints over hoe je het gesprek tot een goed einde (voor jou dan) te brengen.

Succes en dump hem of haar in stijl.

Meer over daten:

 

 

Want.nl