Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 29 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Holland’s Next Top Model keert terug op de buis

Leuk nieuws! Het programma Holland’s Next Top Model komt terug en jij kunt je opgeven, zo maakt Loiza Lamers bekend op het Instagram-account van Videoland.

Holland’s Next Top Model komt terug

Het modellenprogramma dat al jaren geliefd is bij kijkers, komt heel snel weer op de buis. Waar het vroeger ging om puur het model zijn, gaat het tegenwoordig veel meer om persoonlijkheid en je eigen merk opzetten.

“Heb jij alles in huis om top model te worden? Denk jij met je looks en personality indruk te kunnen maken op een internationale jury met onder andere Yolanda Hadid? Kortom, ben jij een baas over je eigen brand? Geef je dan nu op voor een nieuw seizoen Holland’s Next Top Model. And show us your brand.

Dus – zie jij dat wel zitten? Je kunt je opgeven voor het programma via déze link.

Tv-debuut?

Als je meedoet aan HNTM, opent dat veel deuren. Je gaat of je modellendroom achterna, je kunt de influencerkant op of je gaat verder in realitywereld. Denk bijvoorbeeld aan een Netflix-programma? Ja, dat kan zomaar.

Denk bijvoorbeeld aan Too Hot To Handle  – waar een oud HNTM-kandidaat aan mee heeft gedaan. Ja, mét Amerikanen en Britten. Deelnemers worden onder valse voorwendselen naar een eiland gelokt om er daar achter te komen dat het niet gaat om een luxe vakantie vol sexy singles.. nou ja, dat wel, maar er is een twist. Ze kunnen heel veel geld winnen, maar ze mogen niet aan elkaar zitten. Dus geen knuffels, niet zoenen en vooral geen seks. Elke keer als dat wél gebeurt gaat er geld uit de pot. Wie deze Nederlandse was? Je leest het hier.

Déze Vlaamse realityster spoelt als eerst aan op het EOTB-strand