Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Gezondheid 27 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

5 influencers die hun stretchmarks omarmen en die je daarom wil volgen

Instagram staat al lange tijd echt niet meer alleen maar vol met perfecte plaatjes. Steeds vaker zien we echte lijven en huidtexturen, inclusief alle imperfecties die daar bij komen kijken. En zo zien we het graag. Wij verzamelden 5 influencers die je gegarandeerd wil volgen.

Want stretchmarks zijn normaal.

5 influencers die hun stretchmarks omarmen

Striae – of je dat nou hebt gekregen vanwege gewichtstoename of juist -verlies, een zwangerschap, een groeispurt óf om andere redenen – zijn normaal. Niks geks aan, niet gevaarlijk, geen teken van een slechte gezondheid.

Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg influencers die hun stretchmarks omarmen en daarmee een belangrijk punt maken. Denk maar eens na, het is voor jonge meiden (en onszelf) toch veel fijner om echte lijven te zien. Mét striae. Dit zijn onze 5 favoriete Instagram-accounts (die striae normaliseren).

1. @fullbodiedbekah

Bekah maakt het niet mooier dan het is. De weg naar self-care is een moeilijke, maar het is het waard.

2. @vivianhoorn

Shame on you als je onze ‘eigen’ Vivian Hoorn nog niet volgt, want zij deel de mooiste (en meest echte) plaatjes.

3. @britishdreamgurl

Kayleigh is aan het herstellen van een eetstoornis en deelt haar journey op de Gram, precies zoals het is.

4. @tiffanyima

Op zoek naar body positive vibes als het gaat om fitnesscontent? Dan moet je Tiffany Ima volgen! Ze deelt geregeld haar workouts, maar herinnert ons er ook aan dat er niet een bepaald beeld is waar je aan moet voldoen.

5. @meg.boggs

Als je op zoek bent naar nog meer toffe fitnesscontent, is @meg.boggs een fijn account om te volgen. Gezond zijn wordt niet gedefinieerd door je lichaam.

WOW: deze kunstenaar schildert huid zó realistisch (met alle imperfecties die erbij horen)