Emma Toussain
Emma Toussain Reizen 15 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Je kunt het paleis uit ‘Die Kaiserin’ binnenkort zelf huren

Netflix-kijkers zijn gek op historische series over royalty. Denk maar aan Bridgerton, of iets recentelijker, The Crown. Er staat nu een nieuwe serie genaamd Die Kaiserin op de streamingdienst en die gaat over de Oostenrijkse Keizerin Elizabeth (beter bekend als Sisi) en haar huwelijk met keizer Frans Jozef I. In de serie worden we verwend met de mooiste locaties en het leukste is nog wel je blijkbaar binnenkort zelf in het paleis kunt slapen. Dit prachtige optrekje kan je over een aantal weken huren via Airbnb.

Huur het paleis uit Die Kaiserin

Paleis Weissenstein, het weelderige 18e-eeuwse kasteel uit de nieuwste periode van Netflix, opent zijn deuren voor een weelderig verblijf dat geschikt is voor een keizerin, maar ook iedereen die van een beetje luxe houdt. Een privékamer in de accommodatie heeft een keizerlijke make-over gekregen die gasten in de tijd terugbrengt naar het einde van de 19e eeuw, toen keizerin Elizabeth op het hoogtepunt van haar beroemdheid was. Het paleis is gelegen in Pommersfelden, Beieren, en wordt in het algemeen beschouwd als een van de belangrijkste barokgebouwen van Duitsland.

Bekijk de trailer van de serie hieronder:

Oké, dat is allemaal heel erg leuk. Maar hoe boek je de kamer dan?! Reserveren kan op 2 november om 19.00 uur CET via Airbnb voor 2 individuele verblijven van één nacht voor twee gasten op 19 juni en 21 juni 2023. Ga jij ‘t proberen?!

Je kan de Villa van Prince Charming afhuren via Airbnb en dat wil je (als het weer mag)