Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 18 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Je kunt je nu aanmelden voor Married at First Sight: Match or Mistake

Alle singles opgelet: Married at First Sight: Match or Mistake komt terug! Het programma op Videoland krijgt een nieuw seizoen en je kan je nog aanmelden! Durf jij je op te geven voor het liefdesavontuur van je leven?

Married at First Sight: Match or Mistake

Je zal vast denken aan het programma Married at First Sight dat nu te zien is op Videoland. Toch is deze versie net anders én een stuk leuker als je het ons vraagt.

In de ‘normale’ Married at First Sight gaan singles het huwelijksavontuur met zijn tweeën aan. Erg spannend want wat nou als het geen match is? Daar heeft Videoland iets op bedacht: Married at First Sight: Match or Mistake. 

Lekker met z’n allen

Bij deze versie gaan de koppels na hun trouwceremonie als groep op huwelijksreis. Alle net getrouwde stellen gaan dus naar dezelfde zonnige bestemming. Hier ontmoeten de koppels elkaar in groepsverband waardoor er hechte vriendschappen ontstaan, maar er hier en daar ook wat heisa is. Ook de samenwoonfase is anders bij Married at First Sight: Match or Mistake. Bij de terugkomst in Nederland komen de stellen namelijk allemaal in hetzelfde appartementencomplex te wonen. Tijdens deze periode zijn er themaweken waarbij de koppels opdrachten gerelateerd aan het thema moeten uitvoeren.

De gezamelijke opdrachten, diners, activiteiten en gesprekken zorgen voor een andere twist aan het programma en maakt veel emoties los. We hebben al 1 seizoen op deze manier gezien en dat ging toch behoorlijk dramatisch.

Groepsdynamiek

In het tweede seizoen van Married at The First Sight: Match or Mistake wagen singles weer een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog helemaal niet kennen en nooit eerder hebben gezien. Deze Match or Mistake versie is gebaseerd op de Australische en UK-versies van het programma, waarin groepsdynamiek een belangrijke rol speelt. De koppels kunnen tijdens speciale stay or leave-ceremonies aangeven of ze het avontuur willen voortzetten of toch liever zonder echtgenoot naar huis terugkeren. Natuurlijk is er ook een final vote. De koppels die de huwelijksreis en de samenwoonfase hebben overleefd stemmen hier voor de allerlaatste keer: blijven ze samen of is scheiden toch een betere optie?

Geef je nu op

Ben jij nog single en opzoek naar de liefde? Wil je de uitdaging aangaan via een nieuw avontuur? Dan hebben wij goed nieuws: je kunt je vanaf nu aanmelden voor Married at First Sight: Match or Mistake! Wacht niet langer een geef jezelf, of je vrienden op!

Daar zijn ze dan! Deze koppels doen mee aan Temptation Island: Love or Leave