Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 12 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Jessie Jazz Vuijk deelt bijzonder moment: ‘100 dagen sober’

Eerder dit jaar vertelde Jessie Jazz Vuijk dat ze kampt met een alcoholprobleem. Ze noemde zichzelf destijds dan ook een alcoholist. Dit onderwerp besprak ze in haar eigen podcast Jessie’s Diary. Ze vertelde toen dat het haar intentie was om een fantastisch leven te leiden, maar dan zonder alcohol.. Het model is nu goed op weg, want ze is namelijk 100 dagen sober!

Wauw!

Jessie Jazz Vuijk deelt bijzonder moment: ‘100 dagen sober’

Jessie Jazz deed al meerdere pogingen om te stoppen met het drinken van alcohol. Dit lukte haar eerder nooit, maar nu is het haar wél gelukt. Op Instagram deelt ze het goede nieuws dan ook met haar volgers. “100 dagen sober, nuchter, geen druppel”, begint ze. “De woorden klinken droevig maar ik kan je zeggen, het is een verrijking. Geen katers die mij uit mijn flow halen, geen discussies in mijn hoofd of ik wel of niet ga drinken en geen verdoving. Je krijgt de real deal.”

Jessie Jazz vertelt ook in haar post dat ze nu veel meer gedaan krijgt, doordat ze geen alcohol meer drinkt. Ze heeft nu meer tijd voor andere dingen die veel belangrijker zijn. “Ik heb tijd om in mijn dromen te steken. Ik voel mij trots, fit en schoon. Ik slaap orgastisch lekker en de ochtenden zijn een feestje. Ik ga naar dingen toe waar ik zin in heb en niet een fles wijn om het leuk te hebben. Ik ga het leven aan, meer dan dat ik ooit heb gedaan. No escape. Recht erdoorheen, niet altijd makkelijk maar het brengt je het meeste.”

Dit moet gevierd worden

Het model heeft een enorme mijlpaal bereikt en dat moet natuurlijk gevierd worden. En dit doet ze niet met een stuk taart of een glas wijn, obviously. Ze gooit het nu over een hele andere boeg, want ze geeft haar lever een zogeheten cleanse. “Flessen appelcider & shots olijfolie, woohooo! Het wordt een wilde week…” sluit Jessie Jazz haar bericht af.

Shani en Davey uit EOTB gaan trouwen: ‘I said yes!’