Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 26 mrt 2021
Leestijd: 1 minuut

Babynieuws! Jethro van de Bachelorette wordt vader

Jethro nam deel aan De Bachelorette en viel errrrrg goed in de smaak bij vele vrouwen. Eind september vorig jaar kwam naar buiten dat er maar één was waar hij oog voor had: Kelly. Sindsdien gaat het beter dan ooit met de oud-deelnemer! Sterker nog, de twee maakten vandaag bekend een kindje te verwachten.

We praten je bij.

Jethro uit De Bachelorette

De 30-jarige Jethro Galung uit De Bachelorette ging er niet met Gaby vandoor, maar vond tóch de ware liefde. Eind september zagen we dan eindelijk wie de gelukkige was, de blonde Kelly.

Op dat nieuws kreeg Jethro alleen maar positieve reacties en het geluk lachte hem toe. Met een nieuwe levensstijl én zijn droomvrouw aan zijn zij kon het ook niet anders.

Babynieuws

Jethro maakte vandaag op Instagram bekend dat hij vader wordt. “Wij makten jou, maar jij maakt ons compleet”, staat bij de te schattige post waarop de twee de eerste schoentjes van de kleine (Timberlands, duh) vasthouden met in hun handen een echo. Zo leuk!

De reacties stromen binnen, onder andere van andere oud-deelnemers. Zo reageert Joey “Yeah baby Huta Galung is coming❤️🔥👶🏻”. In de caption valt ook te lezen (thanks to de hashtag) wanneer de baby geboren zal worden. September 2021 it is.