Emma Toussain
Emma Toussain Reality 8 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Jørney uit Ex On The Beach: “Ik heb nergens spijt van”

Jørney Hendrikx, bekend van het tv-programma Ex On The Beach, heeft een intens jaar achter de rug. Precies een jaar geleden zat ze op Tenerife voor opnames van de realityshow en inmiddels is ze moeder van dochtertje Aliyaah. Jørney blikt terug op dit bewogen jaar door middel van een post op Instagram.

Ex On The Beach

Jørney is ontzettend gelukkig in haar nieuwe rol als moeder en ze post dan ook regelmatig lieve story’s met haar kleine meid. Ze focust zich nu vooral op zichzelf en op haar dochtertje. Odim is inmiddels out of the picture nadat hij kort na de bevalling betrapt werd op vreemdgaan.

OMG: Jørney en Odim zijn vijf weken voor de bevalling uit elkaar

Jørney vertelt: “Een jaar geleden was ik nog een Tenerife & kijk nu 8 februari een jaar later met het mooiste geschenk wat er is in mijn armen. Wie had ooit gedacht een jaar van hier gezien dat ik op dit punt zou zijn?”

Ook laat ze weten dat ze blij met de huidige situatie: “Ik heb absoluut nergens spijt van en ben trots op wie ik ben geworden. & de lessen die ik heb geleerd. We zijn geboren omdat we ons manifesteren. We kwamen om het leven te ervaren zoals we ervoor kozen het te maken. Het uiteindelijke doel van het leven is te erkennen hoe belangrijk goed voor elkaar zijn is, liefde is en te realiseren waar het ‘echte’ leven echt om draait.”

Odim

Ex én vader van de baby Odim was aanwezig tijdens de bevalling en het koppel leek erg gelukkig. Dit bleek van korte duur te zijn, want Odim werd kort daarna wederom betrapt op vreemdgaan. De vrouw in kwestie heeft screenshots van het gesprek (Odim onder schuilnaam Eric Ocansey) gestuurd naar het roddelaccount @reality.fbi én ze heeft zelfs videobeelden van Odim, terwijl hij naar haar auto loopt.

Jørney liet toen weten dat ze zich wilde focussen op haar gezinnetje: “Een depressieve mama, daar heeft mijn dochter niks aan. Dus ik ga alles doen om positief te blijven, in een goede vibe te blijven. Daarom zou ik het fijn vinden als jullie mij verder met rust willen laten over de hele situatie. Wat Odim verder doet, dat zijn niet mijn zaken. Het belangrijkste is dat hij een goede vader is voor mijn dochtertje”.

Odim gaat twee weken na bevalling Jørney alweer vreemd en er is zelfs videomateriaal

Als laatste geeft ze ons nog wat wijze lessen mee: “Het uiteindelijke doel van het leven is liefde-dienen-geven! Zoals we allemaal zien op alle kanalen en nieuws pagina’s zijn we allemaal veel te veel bezig met negativiteit en niet gefocust op het geen wat echt belangrijk is.”

OMG: EOTB-Jørney en Odim zijn uit elkaar om deze heftige reden